2021-07-24 09:20:05
Φωτογραφία για Άρης Μακρής: «Πήγα στην κηδεία της μικρής Αναστασίας. Είχα τεράστια ανάγκη να σταθώ στην Έρρικα»...

 



Στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» μίλησε ο Άρης Μακρής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη βαθιά του με την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία πρόσφατα βίωσε τραγικές στιγμές με τον χαμό της ανιψιάς της, της μικρής Αναστασίας. Ο τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε, παρευρέθηκε στην κηδεία θέλοντας να είναι στο πλευρό της πρωταθλήτριας.

Πέρυσι συνεργάστηκες με την Έρρικα Πρεζεράκου. Πριν από λίγες μέρες βίωσε μια ανείπωτη τραγωδία καθώς η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία έφυγε από τη ζωή. Έτυχε να μιλήσετε αυτό το διάστημα;

Ναι. Πήγα στην Καλαμάτα, στην κηδεία της μικρής Αναστασίας. Η Έρρικα ήταν το μεγαλύτερο δώρο που πήρα από το Just the 2 of us. Αναπτύξαμε πολύ γρήγορα μια αδελφική φιλία. Μιλάμε και συναντιόμαστε πολύ συχνά. Είχα την ανάγκη να είμαι δίπλα της σε αυτή την οδυνηρή απώλεια.

Ήταν σίγουρα μια πολύ δύσκολη στιγμή…

Απόλυτα. Ένιωσα την καρδιά μου να σπαράζει. Έφυγε ένα παιδάκι τόσο άδικα. Για τον οποιονδήποτε άνθρωπο, ακόμα και για κάποιον που δεν γνώριζε την ιστορία, θα ήταν σπαρακτική αυτή η στιγμή.

Είναι πολύ όμορφο ότι ήσουν δίπλα της.

Είχα τεράστια ανάγκη να της σταθώ. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της. Η Έρρικα είναι μια πολύ ευαίσθητη ψυχή και ταυτόχρονα μια εντυπωσιακά δυνατή γυναίκα. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει να μη χάσει το χαμόγελό του ακόμα και στη μεγαλύτερη συμφορά. Και η δική μου στάση απέναντι στα πράγματα είναι παρόμοια. Νομίζω ότι για αυτό άνθησε η φιλία μας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ