2021-08-10 18:00:12
Φωτογραφία για Ήλιος spoiler: Νέα κόντρα μεταξύ Δημήτρη και Στέφανου στον νέο κύκλο

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει για τον δεύτερο και καθηλωτικό κύκλο της δραματικής σειράς «Ήλιος».Στα καινούργια επεισόδια θα εισβάλλουν νέα πρόσωπα στη ζωή των ηρώων.

Ένα από αυτά είναι και ο Στέφανος, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος. Σύμφωνα με το σενάριο, που υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, με­τά τον αναπάντεχο θάνατο του Φίλιππου οι κάτοικοι της Καβάλας είναι αναστατωμένοι και φοβισμένοι. Η οικογένεια του άντρα θρηνεί την απώλειά του, ενώ η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο του παιδιού της.

Όμως δεν μπορεί να περιμένει τις έρευ­νες της Αστυνομίας κι έτσι αποφασίζει να δράσει μόνη της. Συγκεκριμένα, η γυναίκα επικοινωνεί με τον νέο και γοητευτικό ιδιω­τικό ερευνητή Στέφανο Βάλβη και του ζητάει να αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας του μονάκριβου παιδιού της. Εκείνος, ακούγοντας την οικονομική πρόταση που του κάνει, δέχεται να συνεργαστούν κι έτσι μετακομίζει άμεσα στην Καβάλα. Από την πρώτη στιγμή, η σχέση του Στέφανου και της Αλεξάνδρας είναι ιδιαίτερα περίεργη, καθώς εκείνη πότε του δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και πότε τον απαξιώνει.Ο άντρας, όμως, είναι πολύ ικανός και άξιος στη δουλειά του και έτσι καταφέρνει και φέρνει γρή­γορα κάποια αποτελέσματα. Στο μεταξύ, η παρου­σία του και η στάση του δεν αρέσουν καθόλου στον Δημήτρη. Ο Λαϊνάς αντιμετωπίζει τον Στέφανο σαν ένα πρόβλημα, καθώς θεωρεί πως θα εμποδίσει σε μεγάλο βαθμό την έρευνά του σχετικά με τη δολοφονία του Βενεκίδη.

Ανάμεσα στους δύο άντρες γεν­νιέται μία μεγάλη κόντρα με τον Στέφανο να παλεύει με κάθε τρόπο να αποδείξει όχι μόνο ότι αξίζει, αλλά και πως θα βρει τον δολοφόνο. Όμως τον ίδιο στόχο έχει και ο Δημή­τρης, ο οποίος έχει πάρει πολύ προσωπικά τη συγκριμένη υπόθεση και δεν δέχεται να παρεμβαίνουν άλλοι στην έρευνά του. Κι ενώ ο Στέφα­νος δείχνει πως είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει μυστικό, ίσως τελικά να κρύβει πολύ περισσότερα από όλους...Πηγή: My TVΠηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ