2021-08-14 07:59:38
Φωτογραφία για Αγγλία: Στο Colchester αυτό το Σαββατοκύριακο το ατμοκίνητο τρένο Mayflower.



Οι επιβάτες θα γυρίσουν πίσω στο χρόνο σε ένα μαγευτικό ταξίδι με το ατμοκίνητο τρένο Mayflower αυτό το Σαββατοκύριακο.

Για τον εορτασμό της 175ης επετείου από το άνοιγμα του σιδηροδρόμου Eastern Union, το Steam Dreams Rail Co θα πραγματοποιήσει εννέα αναμνηστικά ταξίδια το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Αυγούστου.

Από τη Rebecca Creed

Όλα θα είναι υπό την ατμοκίνητη ισχύ του Mayflower, μιας από τις δύο σωζόμενες ατμομηχανές της κατηγορίας B1, η οποία σχεδιάστηκε για να μεταφέρει επιβατικά τρένα, καθώς και εμπορευματική κίνηση.

Το EUR χτίστηκε για να συνδέσει το Colchester με το Norwich και άνοιξε για δημόσιες υπηρεσίες επιβατών στις 15 Ιουνίου 1846, από το σταθμό Colchester έως τον τερματικό σταθμό στο Ipswich, σε απόσταση 17 μιλίων.

Υπήρχαν τρεις ενδιάμεσοι σταθμοί, Ardleigh, Manningtree και Bentley, και ήταν ο πρώτος σιδηρόδρομος που έφτασε στο Ipswich.


Στις 14 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν δύο ταξίδια επιστροφής από το Colchester στις 11.10 π.μ. και 2.10 μ.μ., δίνοντας την ευκαιρία στους επιβαίνοντες να κάνουν ένα βήμα πίσω στο χρόνο και να απολαύσουν ένα brunch σαμπάνιας ή ένα τσάι κρέμας σαμπάνιας.

Μια βραδινή λειτουργία θα αναχωρήσει επίσης από το Colchester στις 6.23μμ.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί βραδινή λειτουργία με αναχώρηση από το Colchester στις 6.30μμ.

Η διαδρομή θα οδηγήσει τους επιβάτες κατά μήκος της γραμμής 175 ετών στο Bury St Edmunds, όπου το τρένο θα κάνει πίσω πριν επιστρέψει στο Colchester.

Θα υπάρχει επίσης ένα βραδινό τραίνο για να πάει στο Νόριτς, πριν την επόμενη μέρα, όπου θα κατευθυνθεί προς το psπσουιτς για μια ακόμη γεμάτη ημέρα εορτασμών.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Mayflower, Steam Dreams, David Buck, δήλωσε ότι ήταν «προνόμιο» να είσαι μέρος του ιστορικού γεγονότος.

Είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να φέρουμε αυτό το ξεχωριστό γεγονός στους επιβάτες του Έσσεξ και του Σάφολκ, ώστε και αυτοί να μπορέσουν να αποτελέσουν μέρος αυτής της ιστορικής περίστασης και γιορτής της σιδηροδρομικής μηχανικής.

«Το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός των επιβατών για να γνωρίσουν τα αξιοθέατα, τους ήχους και τις μυρωδιές ενός ατμοκίνητου τρένου καθώς βροντά στην εξοχή με ταχύτητες έως και 75 μίλια / ώρα είναι υπέροχα. "Είναι προνόμιο να είμαι μέρος αυτής της εκδήλωσης και χαίρομαι που τα Steam Dreams, με τη βοήθεια του Network Rail, κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν."

harwichandmanningtreestandard.co.uk

Επιμέλεια: Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ