2021-08-17 17:20:16
Φωτογραφία για Στον «πάγο» το Super Deal

Άλλο ένα πρόγραμμα «Γεφύρι της άρτας» που δεν θα δούμε στον «αέρα». Το «Super Deal» δεν θα βγει ούτε φέτος στον «αέρα» του Alpha,σύμφωνα με το nassosblog.gr.

Το κανάλι διατηρεί ακόμη τα δικαιώματα και θα τα έχει και στο μέλλον καθώς η μητρική εταιρία παραγωγής συνήθως δίνει πακέτο το «Deal» που συνεχίζεται και φέτος με τον Χρήστο Φερεντίνο στον Alpha και το «Super Deal».

Οπότε στο κανάλι δεν υπάρχει άγχος. Θα συνεχιστεί για μια ακόμη σεζόν η «Τέλεια Απόδραση» που πήγε εξαιρετικά καλά σε νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που ωστόσο μαθαίνω είναι πως υπάρχει περίπτωση μέσα στις γιορτές να βγουν κάποια special επεισόδια του «Deal» που θα μοιράζουν πολύ μεγαλύτερα χρηματικά ποσά από αυτά που δίνονται στην κανονική ροή του ριάλιτι. Όπως και να χει και επειδή ο Φερεντίνος πληρώνεται με το επεισόδιο… χάνει λεφτά. Και αυτό τον ενοχλεί μιας και είναι γνωστός “δραχμοφονιάς”.Για αλλαγή τηλεπαιχνιδιού στην απογευματινή ζώνη ούτε λόγος καθώς το πείραμα έγινε πριν λίγα χρόνια και ήταν τόσο κακό που αποδυνάμωσε και την τηλεθέαση του δελτίου ειδήσεων.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ