2021-08-18 09:40:09
Φωτογραφία για GNTM 4 Πρεμιέρα: Τότε ξεκινάει ο νέος κύκλος του ριάλιτι μόδας...



Το ριάλιτι μόδας που περιμένουμε όλοι πως και πως, πλησιάζει. Πολλοί fans αναρωτιούνται πότε ξεκινάει το GNTM 4, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στην βίλα των παικτών. Λόγω των πυρκαγιών, χρειάστηκε να εκκενωθεί άμεσα ο χώρος, με τους διαγωνιζόμενους να μεταφέρονται σε ένα ασφαλές μέρος, μακριά από το σημείο αυτό.

Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, με την επιλογή των παικτών να έχει γίνει. Οι κριτές έχουν πάρει τις θέσεις τους, με τις δοκιμασίες να είναι πολύ διαφορετικές από όσες έχουμε δει ως σήμερα. Η Ζενεβιέβ Μαζαρι, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κάθονται στις θέσεις τους, έτοιμοι να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή.

Πότε ξεκινάει, λοιπόν, το GNTM 4; Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com, φέτος το STAR μπαίνει νωρίτερα στον ανταγωνισμό της τηλεθέασης, φέρνοντας στους δέκτες μας την μεγάλη πρεμιέρα τέλη Αυγούστου. Συγκεκριμένα, το κανάλι σχεδιάζει να προβάλλει το πρώτο επεισόδιο τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την επικρατέστερη να είναι η Δευτέρα, στις 30 Αυγούστου. Αν αποφασιστεί η πρεμιέρα να μην είναι Δευτέρα, τότε μιλάμε για 1-2 ημέρες πριν ή μετά.

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, οι τηλεθεατές στο πρώτο επεισόδιο θα γνωρίσουν τους κριτές, οι οποίοι θα κάνουν κάποιες δηλώσεις στην κάμερα. Θα μας προετοιμάσουν για όλα όσα θα δούμε τη νέα σεζόν, καλωσορίζοντας στην παρέα τους την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ