2021-08-18 09:00:12
Φωτογραφία για Άννα Φόνσου: «Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο Νίκος βασανίζεται»....



Καλεσμένη της Ελένης Τσολάκη βρέθηκε η Άννα Φόνσου στο πλατό του «Καλοκαίρι Not» στο OPEN. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην αγαπημένη της 10χρονη εγγονή και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον δρόμο της καλλιτεχνικά παίρνοντας, δη, το επίθετο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω άγχος για εκείνη. Προσπαθώ να τις δείξω όλες τις πλευρές της ζωής. Είναι πολύ καλή μουσικός, παίζει τρία όργανα και είναι πολύ ταλαντούχα. Θέλω να της δείξω ότι πρέπει ορισμένα πράγματα να τα σνομπάρει και να πηγαίνει παρακάτω».

«Δεν θα ήθελα να γίνει ηθοποιός. Να γίνει ότι θέλει, δεν επεμβαίνω, αλλά για πολύ καιρό δεν έβλεπε ταινίες μου ούτε ήξερε πως είμαι γνωστή. Με σταματούσαν στο δρόμο και με ρωτούσε εάν χρωστάω τίποτα» πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Σήμερα τρελαίνεται να με βλέπει στις ταινίες και στο θέατρο. Είναι θαυμάστρια μου»,

Πως θα αντιδρούσε, όμως, η Άννα Φόνσου εάν η εγγονή της ήθελε να γίνει ηθοποιός και να πάρει το επώνυμο της; «Μπορεί έτσι και να τις έκλειναν πόρτες γιατί καμιά φορά έχουμε την εντύπωση ότι το παιδί ενός διάσημου ηθοποιού «χρησιμοποιεί» το όνομα. Το έχω δει και από τον βαφτισιμιό μου, τον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη, ο οποίος βασανίζεται γιατί έχει του κόσμου τα προσόντα και το παιδί βασανίζεται που είναι «του Ανδρέα ο γιος». Ένα ταλαντούχο άτομο, κάνει πολλά πράγματα και όμως δεν έχει δουλειά».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ