2021-08-19 16:40:19
Φωτογραφία για Rail Cargo Logistics - Η RUS παρουσίασε αύξηση της κυκλοφορίας εμπορευματοκιβωτίων το πρώτο εξάμηνο του 2021 κατά 60%.
Στο τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2021, ο όγκος της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων από την Rail Cargo Logistics - RUS αυξήθηκε κατά 60% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και ανήλθε σε 41 χιλιάδες TEU. Συμπεριλαμβανομένων, οι εισαγωγές ανήλθαν σε 8,2 χιλιάδες TEU, 64% περισσότερες από την αντίστοιχη περίοδο του 2020 και οι εξαγωγές - 19,5 χιλιάδες TEU - αύξηση 5%, αντίστοιχα.

Η αύξηση του όγκου της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων προκλήθηκε, πρώτον, από διακοπές στις θαλάσσιες αποστολές και τη μετάβαση κάποιου φορτίου στον σιδηρόδρομο, καθώς και τη σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας και την αύξηση της καταναλωτικής δραστηριότητας.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παροχή υψηλής ποιότητας και σταθερής εξυπηρέτησης στους πελάτες στα ήδη καθιερωμένα δρομολόγια. Δεδομένης της περιορισμένης χωρητικότητας, το κύριο καθήκον ήταν η απομάκρυνση του τρέχοντος φορτίου. Παραδοσιακά, ξυλεία, πάνελ OSB, πολυμερή σε κόκκους, χαρτί κ.λπ. μεταφέρθηκαν από τη Ρωσία στην Κίνα. προς την αντίθετη κατεύθυνση στάλθηκαν υποδήματα, ρούχα, ηλεκτρονικά, εξοπλισμός, υλικό, έπιπλα, εργαλεία κήπου και άλλα φορτία ομαδοποίησης.


Χάρη σε μια μεγάλη βάση φορτίου μετά την πανδημία και έναν αριθμό περιορισμών σε άλλα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων των θαλάσσιων, η Rail Cargo Logistics - RUS ξεκίνησε μια νέα τακτική διαδρομή από το Γκανζού στη Βουδαπέστη τον Μάρτιο. Το τρένο εκτελεί διαδρομή: Ganzhou - Alashankou Dostyk / Khorgos - Altynkol - Batevo / Eperesheke - Βουδαπέστη. Ο χρόνος μεταφοράς είναι 14-16 ημέρες. Η κύρια κυκλοφορία φορτίου πηγαίνει στη Βουδαπέστη και η Rail Cargo Logistics - RUS χρησιμοποιεί επίσης το δίκτυο εσωτερικών ευρωπαϊκών τρένων από το σταθμό BILK στη Βουδαπέστη για την περαιτέρω αποστολή εμπορευμάτων σε σταθμούς πόλεων: Μιλάνο, Κωνσταντινούπολη, Ντούισμπουργκ, Πράγα κ.λπ.

«Το πρώτο εξάμηνο του 2021 έδειξε ότι μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας μια σταθερή υπηρεσία ακόμη και στις δύσκολες συνθήκες μιας ταχέως μεταβαλλόμενης αγοράς. Αναπτύσσουμε συνεχώς και κάνουμε τα πάντα για τη διευκόλυνση των πελατών μας. Ως εκ τούτου, τα τρέχοντα σχέδιά μας είναι να δρομολογήσουμε ένα κανονικό τρένο εμπορευματοκιβωτίων από το Μιλάνο στο White Rast TLC, καθώς και να αυξήσουμε τον αριθμό των τρένων από το κινεζικό Xi'an και μερικές άλλες πόλεις προς τον κόμβο της Βουδαπέστης, από όπου διανέμεται το φορτίο προς Ευρωπαϊκές πόλεις. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μου, η ανάπτυξη της αγοράς εμπορευματοκιβωτίων έως το τέλος του έτους θα ανέλθει σε περίπου 10-15% λόγω της εμφάνισης νέων υπηρεσιών και οδών μεταφοράς, καθώς και της μεταφοράς κάποιου φορτίου από αυτοκίνητα γόνδολα σε εμπορευματοκιβώτια και από άλλους τύπους μεταφορών », δήλωσε ο Andrey, Διευθυντής Rail Cargo Logistics-RUS. Detinkin.

morvesti.ru/news/1678/91113/

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Mega ο Θανάσης Πασάς!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Mega ο Θανάσης Πασάς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ