2021-08-20 10:00:09
Φωτογραφία για Έλενα Χριστοπούλoυ: Σε συζητήσεις με το OPEN...



H αυστηρή κυρία της μόδας είναι ένα από τα πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενταχθούν σε αρκετά projects. Το κανάλι του OPEN το γνωρίζει αυτό και θέλει την Έλενα Χριστοπούλου για μια το νέο πρόγραμμα του. Για ποια εκπομπή στο κανάλι προορίζεται;

Εδώ και καιρό ήταν στις σκέψεις του καναλιού της Παιανίας να αξιοποιήσει την πρώην coach του GNTM σε μια από τις νέες εκπομπές του. Μάλιστα στο OPEN δεν έμειναν μόνο στη θεωρία αφού προχώρησαν και σε δοκιμαστικό.

Η Έλενα Χριστοπούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly.com,  βρίσκεται σε συζητήσεις  με το κανάλι του OPEN για να συμμετάσχει στην εκπομπή Glam Wars, την οποία θα παρουσιάζει η Κάτια Ταραμπάνκο. Αξίζει να τονίσουμε ότι στο κανάλι σκεφτόντουσαν την γνωστή μάνατζερ μοντέλων ακόμα και για την παρουσίαση της εκπομπής αλλά η συμφωνία δεν έκλεισε λόγω οικονομικών διαφορών με την παραγωγή. Παρόλα αυτά θεωρούν ότι είναι το ιδανικό πρόσωπο για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή της εκπομπής.

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε και ραντεβού, στο οποίο συζητήθηκαν αναλυτικά λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά προς το παρόν δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ταυτόχρονα τα δοκιμαστικά συνεχίζονται από το OPEN  για την στελέχωση των υπόλοιπων μελών της εκπομπής. Μεταξύ αυτών ο Χρήστος Μιχαηλίδης, διακεκριμένος κομμωτής και πρώην συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, ο Tom Zois, ο  Γεράσιμος Γαλάτης και η Γιούλη Πυργιαννάκη που πέρυσι βρισκόταν στην Ιωάννα Μαλέσκου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ