2021-08-27 08:00:11
Φωτογραφία για Σε συζητήσεις με το OPEN ο Μαγιάτης! Δείτε για ποια εκπομπή...



 Η Νικολέτα Ράλλη, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου με δίωρη εκπομπή στην τηλεόραση του Open στη θέση της Αννίτας Πάνια. Τόσο η παρουσιάστρια όσο και η εταιρία παραγωγής του Φίλιππου Βρυώνη θέλουν να δώσουν στο κανάλι ένα προϊόν που δεν θα θυμίζει σε τίποτα τις εκπομπές των περασμένων ετών. Στόχος όλων είναι η νέα εκπομπή να μην κάνει τα χαμηλά νούμερα τηλεθεάσεις της Αννίτας Πάνια: λόγω των εμπορικών και της τετράωρης διάρκειας της εκπομπής κούραζε τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα οι χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης που οδήγησαν και στη ρήξη με την Αννίτα Πάνια.

Για αυτό τον λόγο μελετούν πολύ καλά τους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια, που μπορεί να είναι ένα φρέσκο πρόσωπο ωστόσο δεν έχει ούτε την εμπειρία ούτε και τον πληθωρικό τηλεοπτικό χαρακτήρα της Αννίτας Πάνια που μπορούσε να καλύψει την όποια τηλεοπτική στιγμή. Έτσι από την Τετάρτη, για να βρεθούν στο πάνελ της lifestyle εκπομπής εκτός από τη Νάνσυ Παραδεισανού, συζητά και ο πρώην συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Μάνος Μαγιάτης.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι θέλουν η πρεμιέρα της εκπομπής να γίνει το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη ωστόσο κανείς δεν ξέρει αν όλα θα είναι έτοιμα καθώς ακόμη αναζητούνται συνεργάτες για μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Ο πρώην συνεργάτης του Love it από τα μέσα του καλοκαιριού είχε μιλήσει με την διοίκηση του Open, για να βρίσκεται στο δυναμικό του, ενώ είχε κάνει και δοκιμαστικό για να βρίσκεται στην παρέα της Μπέττυς Μαγγίρα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με τη Νικολέττα Ράλλη.

okmag.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ