2021-08-27 17:40:07
Φωτογραφία για «Deal»: Πρεμιέρα  30 Αυγούστου

Το «Deal» επιστρέφει για 6η σεζόν στον Alpha! Οι παίκτες έχουν πάρει θέσεις, τα ποσά έχουν μπει στα κουτιά και ο Χρήστος Φερεντίνος είναι έτοιμος να δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει το μεγάλο «Deal».

Φέτος μας περιμένει και μια έκπληξη! Τα πάντα ανατρέπονται και ο τραπεζίτης κάνει την εμφάνισή του! Τόσα χρόνια τον φανταζόμασταν, ακούγαμε το επίμονο τηλεφώνημά του και τις προσφορές του. Τώρα παίρνει «σάρκα και οστά». Θα βλέπουμε την κάθε του αντίδραση. Θα χαίρεται, θα λυπάται, θα θυμώνει, θα πανηγυρίζει, θα μοιράζει και πάλι ποσά. Μικρά ή μεγάλα. Άλλες φορές απλόχερα και άλλες με τρεμάμενα χέρια.

Το «Deal», από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στο καθιερωμένο απογευματινό ραντεβού, φέρνει κέρδη, αγωνία, χαρά, αστεία, ρίσκο, 60.000 ευρώ, είκοσι δύο κουτιά, αλλά και το κουτί – έκπληξη με το νούμερο 23. Ρισκάρεις να προχωρήσεις; Θα διπλασιάσεις το ποσό που έχεις ήδη κερδίσει, θα φύγεις με τα ίδια, τα μισά ή θα τα χάσεις όλα;



 



Στο «Deal», αυτά τα 5 χρόνια, έχουν δηλώσει συμμετοχή 110.000 τηλεθεατές, έχουν δοθεί 5.000.000€, έχουν γίνει αμέτρητα «χτυπήματα» που έχουν κάνει πολλές φορές… έξαλλο τον τραπεζίτη.



 



Το «Deal», έρχεται για 6η συνεχόμενη σεζόν στον Alpha



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ