2021-08-29 07:24:51
Φωτογραφία για Καθαρισμός έκτασης στην Αρετή ιδιοκτησιας ΟΣΕ.
O Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετής απέστειλε έγγραφο στην εταιρεία Ο.Σ.Ε. Η εταιρεία η οποία είναι ιδιοκτήτρια της απαλλοτριωμένης έκτασης ανάμεσα στις σιδηροδρομική γραμμή και την εθνική οδό Πατρών - Πύργου από την οποία ζητά να καθαριστεί ο χώρος από τα χόρτα που έχουν καλύψει όλη την έκταση.

Συγκεκριμένα ζητάμε να καθαριστεί η έκταση ακριβώς εμπρός από το χωριό μας διαστάσεων περίπου 600 επί 30 μέτρα. Οι λόγοι που το ζητούμε είναι λόγοι καθαριότητας και πυρασφάλειας. Φίδια, ποντικια και κάθε είδους τρωκτικών ρημάζουν τις ιδιοκτησίες δίπλα από τη σιδηροδρομική γραμμή με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαμαρτύρονται

Το έγγραφο επίσης έχει κοινοποιηθεί στον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γιαννόπουλο Βασίλειο και στον Δήμαρχο Ανδραβίδας-κυλλήνης κ.Γιαννη Λεντζα.

Εκ το ΔΣ

Αξιότιμοι κύριοι,

Είμαστε ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία Πολιτιστικός Σύλλογος Αρετης και έδρα το χωριό Αρετή του Δήμου Ανδραβίδας - Κύλληνης. Σκοπός μας είναι εκτός από τα Πολιτιστικά δρώμενα η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κάτοικων της ευρύτερης περιοχή μας μέσω διαφόρων δράσεων προσπαθούμε για το χωριό μας και τους κατοίκους του.


Εμπρός από το χωριό μας περνά η σιδηροδρομική γραμμή Πάτρα – Πύργου ανάμεσα στην Σιδηροδρομική γραμμή και τον Εθνική οδό Πατρών - Πύργου υπάρχει μια έκταση που ανήκει στο ΟΣΕ περίπου διαστάσεων 600 μέτρα μήκος επί 30 μέτρα πλάτος .

Έχει να καθαριστεί πάνω από 15 χρόνια, πλέον η κατάσταση με τα χόρτα είναι τραγική. Έχουμε γίνει ζούγκλα. Τα χόρτα έχουν φτάσει πάνω από δυο μέτρα ύψος και υπάρχει τεράστιος κίνδυνος φωτιάς. Επίσης φίδια, ποντίκια ρημάζουν τα διπλανά σπίτια.

Τίθενται λόγοι υγείας, ασφάλειας και πυρασφάλειας.

Παρακαλούμε άμεσα φροντίσετε να καθαριστεί το τμήμα ιδιοκτησίας σας.

ilialive.gr

sidirodromikanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ