2021-09-10 20:56:27
Φωτογραφία για ΠΦΣ: Ψήφιση διατάξεων νόμου περί της υποχρέωσης εμβολιασμού κατά του Κορωνοϊού COVID-19 των φαρμακοποιών και των υπαλλήλων φαρμακείων
Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2021

Αριθμ. Πρωτ. 3944

Προς : 1. Φαρμακευτικοί Σύλλογοι της Χώρας

2. Τακτικοί αντιπρόσωποι της Γ.Σ. του Π.Φ.Σ.

Θέμα: «Ψήφιση διατάξεων νόμου περί της υποχρέωσης εμβολιασμού κατά του Κορωνοϊού COVID-19 των φαρμακοποιών και των υπαλλήλων φαρμακείων»

Στις 07.9.2021 ψηφίστηκε στην Βουλή ο Νόμος «Ενίσχυση διαφάνειας και λογοδοσίας θεσμικούς φορείς Πολιτείας, αποκατάσταση ακεραιότητας του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών», ο οποίος συμπεριλαμβάνει την τροπολογία – προσθήκη με την οποία τροποποιούνται οι παρ. 2, 3, 6 και 7 του άρθρου 206 του Ν. 4820/2021, δυνάμει των οποίων τόσο οι φαρμακοποιοί όσο και το προσωπικό των ιδιωτικών φαρμακείων υποχρεούνται σε εμβολιασμό κατά του Κορωνοϊού COVID-19. Ο ανωτέρω Νόμος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Εξαιτίας των προβληματισμών που είχαν προκύψει από τη διατύπωση των διατάξεων του Νόμου ο Π.Φ.Σ. την επομένη της ψηφίσεως του, απέστειλε έγγραφο προς τον Υπουργό Υγείας για περαιτέρω διευκρινίσεις, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει απαντηθεί.

Διαβάστε περισσότερα pharmateam
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ