2021-09-27 17:25:37
Φωτογραφία για ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ
Θα επισκέπτονται νοικοκυριά, θα ζητούν τη συμμετοχή των οδηγών, θα ανεβαίνουν σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ και θα καταγραφούν την κίνηση σε ποδηλατοδρόμους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Μελέτη Ανάπτυξης Μετρό Θεσσαλονίκης (ΜΑΜΘ). Ειδικότερα, κλιμάκια ερευνητών σε συνεργασία με άνδρες της τροχαίας θα βρίσκονται καθημερινά σε διάφορα σημεία των δρόμων της Θεσσαλονίκης και θα ζητούν την συμμετοχή των διερχόμενων οδηγών προκειμένου να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο «προέλευσης -προορισμού».

Παράλληλα, άλλα κλιμάκια ερευνητών θα επισκέπτονται νοικοκυριά, θα ανεβαίνουν σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ και θα καταγραφούν την κίνηση σε ποδηλατοδρόμους.

Όπως αναφέρουν πηγές της Αττικό Μετρό, οι παραπάνω ενέργειες εντάσσονται στο 2ο στάδιο της πρώτης φάσης της μεγάλης αυτής κυκλοφοριακής μελέτης από την οποία θα προκύψουν σημαντικά συμπεράσματα που αφορούν στις κυκλοφοριακές ανάγκες κατοίκων και επισκεπτών της Θεσσαλονίκης.

Η μελέτη αυτή θα δώσει σαφή εικόνα για τα σημεία όπου πρέπει να επεκταθεί το μέτρο αλλά και για το πώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα πρέπει να συνδυαστούν μεταξύ τους ώστε να γίνεται καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

voria.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ