2021-10-08 08:40:07
Φωτογραφία για «Σπίτι με το Mega»: Ονόματα έκπληξη στις πρώτες εκπομπές της νέας σεζόν



 Ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας ως μια έκτακτη εκπομπή και έχει γίνει μια αγαπημένη συνήθεια. Ο λόγος για το «Σπίτι με το Mega», τη μουσική εκπομπή του μεγάλου καναλιού που κάθε εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε έναν μεγάλο καλλιτέχνη.

Την αρχή έκανε ο Αντώνης Ρέμος. Αυτός έκανε ποδαρικό στην εκπομπή και ακολούθησε η Άννα Βίσση και άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες. Φέτος το «Σπίτι με το Mega» ανεβάζει τον πήχη αφού θα κάνει αφιερώματα και σε μεγάλους συνθέτες. Ένας από αυτούς είναι ο Σταμάτης Σπανουδακης που με τις ατμοσφαιρικές μελωδίες του και με guests που δεν βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση θα μας προσφέρει μια μαγική βραδιά. Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας οι Melisses, έχουν δεχτεί πρόταση για να είναι στην εκπομπή. Ένας ακόμα λατρεμένος τραγουδιστής που θα δώσει τη δική του συναυλία είναι ο Γιάννης Πάριος. 

 Η λίστα συνεχίζεται με τεράστια ονόματα, όπως είναι ο Κώστας Χατζής, ο Γιώργος Κατσαρός, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Μπάμπης Στόκας, ο Κώστας Τουρνάς, ο Γιάννης Κότσιρας. Όλοι αυτοί οι μεγάλοι καλλιτέχνες θα έχουν δίπλα τους και φίλους guests και θα μας προσφέρουν απίθανα μουσικά ντουέτα.

znews.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ