2021-10-08 09:00:08
Φωτογραφία για Χριστίνα Ανδρεάδου στη «Super Κατερίνα»: «Μόνη μου αυτοπροτάθηκα στο Sugarbabes»

 



Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM το 2018 αλλά πλέον έχει αλλάξει πεδίο καριέρας.

 Ο λόγος για την Χριστίνα Ανδρεάδου η οποία το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για το ότι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις ταινίες ενηλίκων. Μέσα σε όλα, η Χριστίνα Ανδρεάδη εξομολογήθηκε πως δεν της έγινε πρόταση για να συμμετάσχει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου αλλά αυτοπροτάθηκε. 

 «Θέλω να τονίσω ότι δεν μου έκανε κανείς κάποια πρόταση. Ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν εγώ προσωπικά. Μπορούσα να βρίσκομαι σε κάποια γυρίσματα εφόσον συμφωνούσαν και οι ηθοποιοί. Το έβλεπα, το ξανάβλεπα και πήγα εγώ και είπα στα παιδιά… Ξέρετε τι; Άμα με θέλετε, μπορώ να συμμετάσχω κάπου και γω» ανέφερε η Μαρία Ανδρεάδου. 

 «Δεν ήταν ο αρχικός μου σκοπός μια διεθνής καριέρα αλλά άρεσε τόσο πολύ στον κόσμο πραγματικά, τους αρέσαμε τόσο πολύ που μας έχουν κλείσει ήδη από τον Ιούλιο που ξεκινήσαμε σε πάρα πολλές χώρες» είπε στην συνέχεια και πρόσθεσε: «Τα χρήματα είναι πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο τηλεοπτικό. Παίζουμε μαζί με το αγόρι μου. Αυτός μπορεί να παίξει και με άλλες πρωταγωνίστριες αλλά είμαστε μαζί».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ