2021-10-14 11:51:47
Φωτογραφία για Λάρισα: Αφύλακτες γραμμές του ΟΣΕ «κίνδυνος-θάνατος». Εικόνες.
Την ώρα που οι συζητήσεις ανάμεσα στη δημοτική αρχή και στους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το μεγάλο θέμα των σιδηροδρομικών γραμμών στην πόλη της Λάρισας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, και η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει δώσει την έγκριση ώστε να δημοπρατηθεί το έργο ηχοπετασμάτων και ασφάλισης των σιδηροδρομικών γραμμών σε μήκος 9,5 χλμ. μέσα στην πόλη, στην οδό Κάρλας, ακριβώς δίπλα στο σχολικό συγκρότημα του 7ου Γυμνασίου δεν υπάρχει η παραμικρή προφύλαξη, τόσο για τους μαθητές, καθώς και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία κατοίκους της περιοχής.

Πολλοί ήταν οι γονείς, στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, οι οποίοι επικοινώνησαν με τη LarissaPresss εκφράζοντας την αγωνία και την ανησυχία τους για μια κατάσταση η οποία έχει παγιωθεί και η οποία εγκυμονεί πραγματικούς κινδύνους για την ασφάλεια μικρών και μεγάλων.

Οι υπεύθυνοι οφείλουν να ενεργήσουν με μεγαλύτερη ταχύτητα και να εξασφαλίσουν τις συνθήκες εκείνες που θα αποτρέψουν ενδεχόμενο πιθανό κίνδυνο δυστυχήματος. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε πως η πόλη της Λάρισας μετράει ήδη θύματα εξαιτίας αυτής της κατάστασης σε πολλά σημεία του σιδηροδρομικού της δικτύου.

Λ.Π.

Φωτογραφίες/Δημήτρης Καστανάρας

larissapress.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ