2021-10-20 18:00:06
Φωτογραφία για Κεντάει η επίθεση της ΑΕΚ



Οι πρώτες έξι αγωνιστικές για τη σεζόν 2021-22 έχουν περάσει και έχουν γραφτεί στην ιστορία. Η ΑΕΚ ως τώρα μας έχει δείξει στο γήπεδο και θετικά και αρνητικά πράγματα στο παιχνίδι της. Σε αυτή τη φάση στεκόμαστε την επιθετική της δράση που αν μη τι άλλο είναι εξαιρετική. Μετά από έξι αγωνιστικές η ΑΕΚ έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 13 φορές!

Μόνο στο ματς με τον ΠΑΟΚ δεν σκόραρε και μόνο κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ σημείωσε μόλις ένα γκολ! Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια της η Ένωση πέτυχε από τρία γκολ! Αν μη τι άλλο εξαιρετικό ποσοστό! Σημαντικό επίσης πως απ’ αυτά τα 13 γκολ που έχει βάλει ως τώρα η ΑΕΚ τα τέσσερα έχουν προέλθει από στημένες φάσεις (όχι πέναλτι). Ο Βράνιες έχει πετύχει δυο γκολ και τα δυο από ασίστ του Μάνταλου (μετά από φάουλ κόντρα στον Παναιτωλικό και μετά από κόρνερ εναντίον του Ατρόμητου). Ο Λε Ταλέκ από στημένη μπάλα και φάουλ του Μάνταλου βρήκε δίχτυα με τον Ιωνικό στην πρεμιέρα, ενώ στο ίδιο ματς το γκολ του Τσούμπερ ήρθε από κόρνερ (άλλαξε τη μπάλα ο Ελβετός με τον Μάνταλο πάτησε περιοχή και σκόραρε με δυνατό σουτ). Η ΑΕΚ λοιπόν, έως τώρα έχει σημειώσει 13 γκολ έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ούσα πίσω από τον Βόλο ο οποίος έχει βάλει 15 γκολ! Τέσσερα τέρματα έχει πετύχει ο Τσούμπερ, τρία ο Αραούχο, δύο ο Βράνιες και από ένα οι Άμραμπατ, Γκαρσία, Λε Ταλέκ και Ανσαριφάρντ
. Πρόκειται για το καλύτερο επιθετικό ξεκίνημα της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα από τη σεζόν (2015-16) της επιστροφής μέχρι και τώρα! 

athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ