2021-10-20 17:15:06
Φωτογραφία για Πάνω σε αυτούς τους παίκτες θέλει να χτίσει ο Γιοβάνοβιτς



Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει φέτος ένα πολύ καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια έως τώρα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δείχνει πως δουλεύει μεθοδικά για να φτιάξει ένα σύνολο που μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη αισιοδοξία στον κόσμο του συλλόγου.

Το "Sportime" αναφέρεται στους παίκτες που αποτελούν τον βασικό "κορμό" του Παναθηναϊκού και πάνω στους οποίους θέλει να… χτίσει ο Σέρβος προπονητής. Και ο πρώτος είναι φυσικά ο Καρλίτος, τον οποίον κράτησε το καλοκαίρι στο Κορωπί και δικαιώνεται απόλυτα με το εκπληκτικό ξεκίνημα του Ισπανού στην σεζόν. Από εκεί και πέρα, βασικό μέλος του "Τριφυλλιού" αποτελεί και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Έχοντας ζήσει αρκετές καταστάσεις στην ομάδα, ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται πλέον στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και δείχνει να βάζει ουσία στο παιχνίδι του, όντας ο… αγαπημένος εξτρέμ του Γιοβάνοβιτς. Στην μεσαία γραμμή υπάρχει φυσικά ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση που σπανίζουν σε Έλληνα μέσο και έχει το… potential να αφήσει εποχή
. Και η παρουσία του έμπειρου Ρούμπεν Πέρεθ στο πλευρό του, μόνο καλό μπορεί να του κάνει. Φυσικά ο Σέρβος προπονητής βασίζεται σε αρκετούς ακόμα παίκτες, όμως αυτή η τριάδα φαίνεται πως αποτελεί τον… πυλώνα της ομάδας που σχεδιάζει και έχει αρχίσει να παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο ο Ιβάν. 

Πηγή: olaprasina.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ