2021-10-21 17:56:31
Φωτογραφία για Έρχεται η νέα εκπομπή «Van Life»! Που θα παίζει;
Το «Van Life», η νέα πρωτότυπη σειρά 8 επεισοδίων, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις 8 το βράδυ, καταγράφει τις περιπέτειες μιας ομάδας νέων ανθρώπων, οι οποίοι αποφασίζουν να γυρίσουν την Ελλάδα με ένα βαν και να κάνουν τα αγαπημένα τους αθλήματα στη φύση.

Συναρπαστικοί προορισμοί, δράση, ανατροπές και σχέσεις που εξελίσσονται σε δυνατές φιλίες, παρουσιάζονται με χιουμοριστική διάθεση σε μια σειρά νεανική, ανάλαφρη και κωμική, με φόντο το active lifestyle των vanlifers.

Το «Van Life» βασίζεται σε μια ιδέα της Δήμητρας Μπαμπαδήμα, η οποία υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

Σε κάθε επεισόδιο του «Van Life», ο πρωταθλητής στην ποδηλασία βουνού Γιάννης Κορφιάτης, μαζί με την παρέα του, το κινηματογραφικό συνεργείο δηλαδή, προσκαλεί διαφορετικούς χαρακτήρες, λάτρεις ενός extreme sport, να ταξιδέψουν μαζί τους μ’ ένα διαμορφωμένο σαν μικρό σπίτι όχημα.

Όλοι μαζί, δοκιμάζουν κάθε φορά ένα νέο άθλημα, ανακαλύπτουν τις τοπικές κοινότητες και τους ανθρώπους τους, εξερευνούν το φυσικό περιβάλλον όπου θα παρκάρουν το «σπίτι» τους και απολαμβάνουν την περιπέτεια αλλά και τη χαλάρωση σε μία από τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, αυτή που τώρα θα γίνει η αυλή του «σπιτιού» τους: την Ελλάδα.

Ημερομηνία μετάδοσης: Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στις 20:00

Πρεμιέρα νέας εκπομπής – Eπεισόδιο 1ο: «Διόνι»

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ