2021-10-22 15:02:51
Φωτογραφία για Γερμανία: Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στη Σαξονία επανέρχεται σταδιακά μετά την καταιγίδα.
Η καταιγίδα προκάλεσε καθυστερήσεις και ακυρώσεις σε μεγάλες περιοχές της Γερμανίας. 

Τα τρένα στη Σαξονία ξεκινούν σιγά-σιγά ξανά μετά τη σφοδρή καταιγίδα. Από το απόγευμα, η Deutsche Bahn επαναφέρει σιγά σιγά την κυκλοφορία των S-Bahn στην Κεντρική Γερμανία, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην ιστοσελίδα της. Προηγουμένως, ο σιδηρόδρομος είχε διακόψει εντελώς τη σιδηροδρομική κυκλοφορία στη Σαξονία λόγω της καταιγίδας «Ignatz».

Όπως και πριν, οι ταξιδιώτες καλούνται να ενημερωθούν για την τρέχουσα κατάσταση στην εφαρμογή τρένου ή στον ιστότοπο του τρένου πριν ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν βραχυπρόθεσμες καθυστερήσεις και αστοχίες.

Σε εθνικό επίπεδο, σημειώθηκαν αστοχίες και καθυστερήσεις στη σιδηροδρομική κυκλοφορία την Πέμπτη λόγω της καταιγίδας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις επηρεάστηκαν και οι γραμμές ICE. Η Deutsche Bahn έχει δημιουργήσει μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για τους ταξιδιώτες, στην οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε δωρεάν στο 08000 996633. Επιπλέον, στους επιβάτες που έχουν ήδη κάνει κράτηση για ταξίδια θα προσφέρεται δωρεάν αλλαγή προγραμματισμού. Τα εισιτήρια παραμένουν σε ισχύ έως και επτά ημέρες μετά το τέλος της καταιγίδας. Οι κρατήσεις θέσεων μπορούν να ανταλλάσσονται δωρεάν.

freiepresse.de

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχοναι αλλαγές στο «Deal»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχοναι αλλαγές στο «Deal»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ