2021-10-23 12:32:26
Φωτογραφία για Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει περίπτωση νέου λοκντάουν. Δεν μπορεί να καταστραφεί η ζωή των πολλών για χάρη των λίγων (βίντεο)
Καλεσμένος στην εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει», στην τηλεόραση του OPEN, βρέθηκε ο υπουργός ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για τον κορονοϊό, την τρίτη δόση του εμβολίου και τους ανεμβολίαστους, ενώ παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξανακλείσει η οικονομία.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως η κατάσταση είναι άσχημη στις χώρες της Ευρώπης που το μεγαλύτερο κομμάτι τους δεν έχει εμβολιαστεί. «Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω πως οι χώρες που έχουν πιάσει πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού δεν θα έχουν πανδημία ή θα έχουν κρούσματα που δεν θα επηρεάζουν την καθημερινότητά τους και οι χώρες που δεν θα πιάσουν υψηλό ποσοστό εμβολιασμού θα έχουν πανδημία. Η Λετονία που κλείνει έχει το χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού στην ΕΕ. Τα νέα lockdown συνδέονται με τις χώρες που δεν έχουν εμβολιαστεί», είπε.

Ο ίδιος δεν απέκλεισε επιμέρους μέτρα, αλλά διαμήνυσε πως δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να προχωρήσει σε οριζόντιο lockdown. «Όταν επιλέγει κάποιος να μην εμβολιάζεται δεν ρισκάρει μόνο για τον εαυτό του. Αυτή τη στιγμή είναι πανδημία των ανεμβολίαστων που έχει αποφασίσει να πάρει το ρίσκο του. Είναι δυνατόν να καταστραφεί η ζωή των πολλών για χάρη των λίγων. Μέτρα μπορεί να λαμβάνονται κατά περιοχές, αλλά γενικό κλείσιμο της οικονομίας δεν μπορεί να ξαναγίνει», είπε.
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time... (22/10/2021)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time... (22/10/2021)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ