2021-10-23 13:00:08
Φωτογραφία για Προβληματισμός για την εκπομπή της Κάτιας Ταραμπάνκο

Προβληματισμός για το πότε θα γίνει η πρεμιέρα της Κάτιας Ταραμπάνκο.Όλα μοιάζουν έτοιμα για τη νέα εκπομπή μόδας του Open, Glam Wars που θέλουν να κάνει πρεμιέρα τις επόμενες εβδομάδες και να βρεθεί στην καθημερινή απογευματινή ζώνη του καναλιού. Η Κάτια Ταραμπάνκο, σε ρόλο οικοδέσποινας, προσπαθεί να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει το βαρύ φορτίο της παρουσίασης.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο εβδομάδες και μάλιστα ο Παντελής Τουτουτζής ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία μαζί με την Έλενα Βαζούρα τον Τομ Ζώης  και την Κάτια Ταραμπάνκο.Σύμφωνα με πληροφορίες του okmagazine οι μαγνητοσκοπημένες εκπομπές, που έχουν γίνει και έχουν μπει στο μοντάζ μέχρι στιγμής, δεν έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αφού το υλικό από τους παίκτες δεν είναι εκείνο που χρειάζεται ώστε ένα τηλεοπτικό προϊόν στα μέσα της σεζόν, να κάνει πρεμιέρα και να κερδίσει τους τηλεθεατές. Παρόλο που ο Παντελής Τουτουτζής, η Έλενα Βαζούρα και ο Tom Zois προσπαθούν πολύ να σώσουν την κατάσταση και να δημιουργήσουν το κλίμα ώστε να εξελιχθούν οι ιστορίες των διαγωνιζόμενων.

Στα υψηλά κλιμάκια του Open θέλουν όταν βγει το προϊόν και να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα καθώς κανείς δεν θέλει να ρισκάρει αυτή την στιγμή και να δώσει το πράσινο φως. Μάλιστα, η έλευση του Glam Wars θέλουν να είναι μια από τις διορθωτικές αλλαγές που θα κάνουν στο κανάλι μετά την πρωτοφανή για την ιστορία του σταθμού πτώση στους πίνακες τηλεθέασης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ