2021-10-24 17:30:15
Φωτογραφία για Ανατροπή ανάμεσα σε  ΣΚΑΙ - Τσαλίκη. Το κανάλι ζητάει ανακωχή...





Και ενώ όλοι περιμέναμε την εκδίκαση της υπόθεσης που έχει προκύψει από την άγρια λύση της σύμβασης συνεργασίας Γιώργου Τσαλίκη και ΣΚΑΪ για το Big Brother, φαίνεται πως το κανάλι σηκώνει... λευκή σημαία για ανακωχή! Μετά τη διαμάχη, λοιπόν που προέκυψε ανάμεσα στις δύο πλευρές μιας και από εκεί που περιμέναμε να δούμε τον Τσαλίκη στη θέση του παρουσιαστή για το ριάλιτι εγκλεισμού, είδαμε τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, ο ΣΚΑΙ τώρα επιχειρεί να ρίξει... γέφυρες. O τραγουδιστής και αντιδήμαρχος πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του σταθμού ζητώντας μάλιστα 1 εκατομμύριο ευρώ.

Τον περασμένο Αύγουστο ήταν στα... άκρα η σχέση του Γιώργου Τσαλίκη με τον ΣΚΑΪ μετά την επεισοδιακή διακοπή της συνεργασίας τους, αφού ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει ότι είχε υπογράψει συμβόλαιο για να παρουσιάσει το Big Brother!

Ο σταθμός στη θέση του με επίσημη ανακοίνωσή του, είχε επιλέξει τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, γεγονός που φυσικά έκανε έξαλλο τον Τσαλίκη ο οποίος δήλωνε τότε: «Τελικά ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τους παρουσιαστές, φυσικά ήταν αυτοί που σας ανέφερα τόσο καιρό και που λέγανε τα sites και τα blogs. Βέβαια ο ΣΚΑΪ σήμερα φρόντισε να κάνει και μια κίνηση, δε θα σας πω τώρα, επιφυλάσσομαι, όχι καλή κίνηση, οπότε παιδιά υπογράψτε συμβόλαια, όλα καλά, δεν καλύπτεστε σε τίποτα. Κάποιος άλλος μπορεί πολύ εύκολα να σας πάρει τη θέση».

Η πρόταση από τον ΣΚΑΪ

Ο σταθμός του Φαλήρου τώρα δείχνει να θέλει να αφήσει αυτή την αντιπαράθεση στην άκρη και επανέρχεται με νέα πρόταση προς τον Γιώργο Τσαλίκη, σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Το κανάλι, ούτε λίγο ούτε πολύ επιχειρεί εξωδικαστική συμφιλίωση με πρόταση του καναλιού στον τραγουδιστή, πιθανότατα για την κριτική επιτροπή του «The Masked Singer», όμως δεν αποκλείεται να τον δούμε και στη θέση του παρουσιαστή, αν τελικά δεχτεί ο Τσαλίκης.











Πηγή: gossiptv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ