2021-11-05 21:28:39
Φωτογραφία για Άνανδρος άντρας γρονθοκοπεί γυναίκα που του είπε να ηρεμήσει στο τρένο - Βίντεο.
Αυτή είναι η ανατριχιαστική στιγμή που ένας άντρας γρονθοκοπεί μια γυναίκα στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Ένας άντρας έριξε γροθιά στο πρόσωπο μιας γυναίκα που τόλμησε να του πει να ηρεμήσει.

«Μου λες να πάρω ένα χάπι να ηρεμήσω;» ακούγεται να φωνάζει ο έξαλλος άντρας, ενώ στέκεται λίγα μόνο εκατοστά από το πρόσωπο της γυναίκας και την αγριοκοιτάζει.

«Πες τη λέξη ηρεμιστικό χάπι!» ακούγεται να ξαναλέει ο άντρας, συνεχίζοντας να προκαλεί τη γυναίκα. Η κοπέλα δεν χάνει το θάρρος της, τον κοιτά στα μάτια και λέει ξανά: «Ηρεμιστικό χάπι».

Μόλις ο άντρας άκουσε αυτά τα λόγια από τη γυναίκα, της ρίχνει αμέσως μια γροθιά κατευθείαν στο πρόσωπο, με τους υπόλοιπους επιβάτες να δηλώνουν αγανακτισμένοι.

Ενώ τη χτυπά, η γυναίκα που βιντεοσκοπεί τη βίαιη επίθεση και άλλοι επιβάτες στο τρένο ακούγονται να του λένε να σταματήσει.

«Είσαι δειλός, είναι γυναίκα» λέει η γυναίκα που τραβά το βίντεο, ενώ ένας άλλος επιβάτης λέει στον άντρα να σταματήσει, αλλά κανένας δεν επεμβαίνει.


Πώς ξεκίνησε ο καβγάς παραμένει άγνωστο, αλλά σύμφωνα με το σχόλιο στο αρχικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, ο άντρας ήταν εχθρικός από την πρώτη στιγμή που επιβιβάστηκε στο βαγόνι.

Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι ο οργισμένος πατέρας έλεγε στους υπόλοιπους επιβάτες του τρένου να πάρουν δρόμο μακριά από αυτόν και τα παιδιά του. Στη συνέχεια η γυναίκα που δέχτηκε τη γροθιά τού είπε να ηρεμήσει και το παιδί του επανέλαβε τη φράση.

«Το μόνο που του είπε η γυναίκα ήταν ότι χρειάζεται να πάρει ένα χάπι να ηρεμήσει και τα παιδιά του το επανέλαβαν. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ξέφυγαν» σχολίασε η γυναίκα που έκανε την αρχική ανάρτηση.

«Όταν είναι η οικογένειά μου στο τρένο, κάντε στην άκρη» ακούγεται να λέει ο άντρας μετά τη γροθιά.

Να σημειώσουμε ότι η αστυνομία της Νέας Υόρκης διεξάγει έρευνα για το περιστατικό, αλλά το θύμα που δεν έχει ταυτοποιηθεί, δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο – Προσοχή βίαιες εικόνες

sputniknews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ