2021-11-06 17:40:08
Φωτογραφία για «Σκοτεινή Θάλασσα»: Κυκλοφόρησε το teaser της νέας σειράς του MEGA



Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της νέας αστυνομικής σειράς του Mega με τίτλο «Σκοτεινή Θάλασσα». Το αστυνομικό δράμα σε σενάριο Ζαχαρία Μαυροειδή, Σπύρου Κρίμπαλη και Κωστή Σαμαρά και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, έρχεται να ενισχύσει το πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού στο β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και οι καλά γνωρίζοντες κάνουν λόγο για μια παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. 



Η υπόθεση

Ένας χημικός με διεθνή καριέρα, που ζει στο εξωτερικό, αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μεσολόγγι, όταν πληροφορείται τον θάνατο του πατέρα του. Θα παλέψει με τα φαντάσματα του παρελθόντος κι ένα μυστήριο που δεν λύθηκε ποτέ: την εξαφάνιση της κοπέλας του 2 χρόνια πριν. Τότε, όλα τα στοιχεία έδειχναν ότι ήταν ο ένοχος και όλοι ήταν εναντίον του. Ωστόσο, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.



Οι πρωταγωνιστές

Στη νέα αστυνομική σειρά του MEGA που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό πρωταγωνιστούν οι: Γιώργος Παπαγεωργίου, Θέμις Μπαζάκα, Ταμίλα Κουλίεβα, Χαρά Μάτα Γιαννάτου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Γιάννης Νταλιάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Συριόπουλος, Άννα Καλαϊτζίδου, Μπίλιω Μαρνέλη, Αινείας Τσαμάτης, Βασίλης Μηλιώνης, Τζώρτζια Κουβαράκη, Σταύρος Τσουμάνης, Έλενα Μαρσίδου, Βιργινία Ταμπαροπούλου, Έλενα Μεγγρέλη, Αλέξανδρος Βάρθης, Δημήτρης Αποστολόπουλος. Στον ρόλο του Σάκη, ο Στάθης Σταμουλακάτος.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ