2021-11-13 13:40:04
Φωτογραφία για Γιώργος Αγγελόπουλος: «Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να είμαι ο Bachelor»



Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος τη νύχτα της Παρασκευής στο πλατό του After Dark. Ο νικητής του Survivor αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην πρόταση που είχε δεχθεί στο παρελθόν από τον ΑΝΤ1 για να είναι εκείνος ο πρώτος Έλληνας Bachelor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τότε δεν ήξερα για τι πήγαινα να συζητήσω ακριβώς. Είχαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε μια πρόταση που είχαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 να μου κάνουν και ήταν το Bachelor. Μου είχαν πει ότι ήταν πολύ κοντά σε μένα αυτό το οποίο θα συζητούσαμε, εντάξει όμως δεν είναι κοντά σε μένα αυτό το πρότζεκτ. Σε καμία περίπτωση γιατί δεν θα αισθανόμουν υπό καμία συνθήκη καλά για να το κάνω. Δεν χρειάστηκε να πούμε και περισσότερα εκείνη την περίοδο».

«Χαίρομαι για αυτή την απόφαση γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να το κάνω. Σταμάτησε και εκεί η συζήτηση μας όσον αφορά το Bachelor τότε» πρόσθεσε ο νικητής του Survivor στο βραδινό talk show.

Παράλληλα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έχει κάνει συζήτηση για να παρουσιάσει το νέο παιχνίδι Ninja Warriors στον ΑΝΤ1.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ