2021-11-23 13:40:04
Φωτογραφία για Τσιμτσιλή, Μαυραγάνη, Καγιά: Τα τρία πρόσωπα που θέλει ο Θοδωρής Κυριακού για τη νέα σεζόν!
Έχουμε πολύ δρόμο για την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, αλλά κάποιες πρώτες συζητήσεις και σκέψεις γίνονται για την επόμενη. Ο Θοδωρής Κυριακού φαίνεται να θέλει να πάρει πάνω του την κατάσταση και ήδη έχει ξεκινήσει (ο ίδιος) κάποιες κουβέντες με τρία πρωτοκλασσάτα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, ώστε να τα εντάξει στο δυναμικό του ΑΝΤ1. 

Ο λόγος για τους: 

Σταματίνα Τσιμτσιλή 

Ήδη έγινε το Καλοκαίρι μία κρούση, όταν ακουγόταν έντονα πως η σχέση της παρουσιάστριας με τον ALPHA περνά κρίση. Το ζήτημα λύθηκε αλλά η διάθεση συνεργασίας είναι σε ισχύ. Στον ΑΝΤ1 επιθυμούν την επιστροφή της Σταματίνας, η οποία αποχώρησε από το κανάλι το 2013. Και πριν πείτε ότι μία ενδεχόμενη μεταγραφή της θα σήμαινε και το τέλος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το κανάλι, να σας πούμε ότι υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει άρδην δομή η πρωινή ζώνη, άρα «όλοι οι καλοί χωράνε». Άλλωστε, ο Γιώργος και η Φαίη έχουν ανέβει αισθητά το τελευταίο διάστημα διεκδικώντας σημαντικό μερίδιο στην τηλεθέαση. 


Φαίη Μαυραγάνη

Πρόσωπο ταυτισμένο με τον ΑΝΤ1 για πολλά χρόνια που τις τελευταίες σεζόν σαρώνει στο OPEN. Ο Θοδωρής Κυριακού τη θέλει και θα τη διεκδικήσει (αν δεν την έχει διεκδικήσει ήδη). Ο πυρήνας των συζητήσεων είναι η καθημερινή πρωινή ζώνη (σε περίπτωση που όντως είναι η τελευταία χρονιά του «Καλημέρα Ελλάδα»), αλλά γιατί όχι και η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. 

Βίκυ Καγιά

Δεν είναι μόνο ο ΑΝΤ1 που τη θέλει, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει και άλλο κανάλι που σκέφτεται να την «κλέψει» απο το STAR. Μπορεί το «Dancing with the stars» να σημειώνει πολικές θερμοκρασίες, αλλά πρόσωπα στο περιβάλλον του Θοδωρή Κυριάκου γνωρίζουν πως θα του άρεσε πολύ η ιδέα η Βίκυ Καγιά να είναι στον ΑΝΤ1. Τόσο πολύ που θα προηγηθεί η διεκδίκηση και μετά το αντικείμενο της συνεργασίας. 

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ