2021-11-26 13:40:05
Φωτογραφία για Βαγγέλης Περρής: «Τελευταία έχει εξαφανιστεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος»



Ο Βαγγέλης Περρής δεν «μασά» ποτέ τα λόγια του. Αυτή τη φορά μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» και στον Άγγελο Αρτεμιάδη για την άνοδο στην τηλεθέασης της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και για το ότι έχουν χαθεί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. 

 Φέτος η εκπομπή «Το Πρωινό» πηγαίνει καλύτερα από την περσινή σεζόν. Τι άλλαξε και σε τι οφείλεται αυτή η άνοδος;

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία συνεχής άνοδος στην στατιστική. Όμως η φετινή σεζόν είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική, οπότε ας κρατηθούμε,πολύ νωρίς για πανηγυρισμούς, ενθρονίσεις, αποκαθηλώσεις. Αυτό που πιστεύω πως άλλαξε, είναι ότι ακριβώς συμβαίνει στους μηχανισμούς που εξελίσσονται. Προσαρμογή στις νέες συνθήκες, δουλειά, το να μαθαίνεις από τα λάθη σου.

Σας λείπει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος; Συμφωνείτε ότι είχε κλείσει ο κύκλος του στο «Το Πρωινο»; Πώς τον βλέπετε φέτος στην Ελένη;

 Με τον Δημήτρη είμαι συναισθηματικά δεμένος και ελπίζω όχι μονομερώς, παρόλο που τελευταία  έχει εξαφανιστεί

. Εφόσον ο ίδιος έβλεπε ότι ο Πρωινός του κύκλος έχει ολοκληρωθεί και απλώς περιστρεφόταν στα ίδια, εμένα μου περισσεύει. Ακολούθησε αυτό που θεώρησε καλύτερο. Στην Ελένη τον έχω δει αποσπασματικά και έχω την εντύπωση ότι περνάει μια πολύ καλή περίοδο. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι και να είναι ευτυχισμένος.

Στο παρελθόν είχατε «κοντραριστεί» αρκετά με τον Γιώργο Λιάγκα. Περιμένατε ποτέ να συνεργαστείτε; Έχει μετανιώσει, κατά τη γνώμη σας για κάποια λάθη του τηλεοπτικού παρελθόντους του;

Με τον Γιώργο Λιάγκα συνεχίζουμε να κοντραριζόμαστε γιατί σε κάποια θέματα έχουμε διαφορετικές απόψεις και τρόπο να τις υπερασπιστούμε. Όμως τις συζητάμε χωρίς στεγανά και αυτό δεν είναι σύνηθες. Χρειάζεται γενναιοδωρία. Η συνεργασία δεν προέκυψε αιφνιδιαστικά, αρκετό διάστημα πριν αναζητούσαμε μία κοινή τηλεοπτική δράση, αλλά δεν έκατσε. Τώρα βρεθήκαμε στο Πρωινό και έχω υποχρέωση να πω ότι είναι ένας άνθρωπος που δίνεται στην εκπομπή του, δουλεύει σε όλα τα επίπεδα και ο ρόλος του δεν είναι του συνηθισμένου παρουσιαστή . Όσο για το αν μετάνιωσε για «κάποια λάθη του τηλεοπτικού του παρελθόντος», νομίζω ότι δεν περιμένετε από εμένα να σας δώσω απάντηση. Αφορά στον ίδιο.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ