2021-12-01 19:32:05
Φωτογραφία για Το μετρό του Δελχί εγκαινιάζει τρένα χωρίς οδηγό στη Pink Line
Η εισαγωγή της λειτουργίας χωρίς οδηγό στην Pink Line μήκους 59 χιλιομέτρων καθιστά το Μετρό του Δελχί το τέταρτο μεγαλύτερο αυτοματοποιημένο σύστημα στον κόσμο.

Στις 25 Νοεμβρίου ξεκίνησε η αυτοματοποιημένη λειτουργία της ροζ γραμμής 59 χιλιομέτρων μεταξύ του πάρκου Majilis και του Shiv Vihar, που καλύπτει 38 σταθμούς, στο μετρό του Δελχί.

Ο Υπουργός Στέγασης και Αστικών Υποθέσεων της Ινδίας, κ. Hardeep Singh Puri, και ο υπουργός Μεταφορών του NCT Δελχί, κ. Kailash Gahlot, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση εγκαινίων μέσω τηλεδιάσκεψης μαζί με ανώτερους αξιωματούχους της Delhi Metro Rail Corp (DMRC) συμπεριλαμβανομένου του διευθύνοντος συμβούλου κ. Durga Shanker Mishra. .

Αρχικά ένας χειριστής τρένου θα παραμείνει επί του σκάφους «για να ενσταλάξει μια αίσθηση εμπιστοσύνης και βοήθειας», λέει η DMRC.

Το μετρό του Δελχί έχει τώρα 97 χιλιόμετρα αυτοματοποιημένου σιδηροδρόμου και είναι η μόνη λειτουργία χωρίς οδηγό στην Ινδία. Η DMRC λέει ότι η λειτουργία χωρίς οδηγό έχει ήδη αποδειχθεί ευεργετική στη Magenta Line, όπου κυκλοφόρησε η αυτοματοποίηση πέρυσι. Η αξιοπιστία έχει βελτιωθεί λόγω του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε πριν από το σέρβις, το οποίο η DMRC λέει ότι αφαιρεί το ανθρώπινο λάθος.


Περαιτέρω επεκτάσεις της λειτουργίας χωρίς οδηγό σχεδιάζονται στη Pink Line, η οποία θα επεκταθεί κατά 11 χιλιόμετρα από το Majlis Park – Maujpur το 2023, και μια επέκταση 29 χιλιόμετρα στη γραμμή Magenta από το Janakpuri West – RK Ashram Marg, καθώς και στο 24km Aerocity – Tughalakabad Ασημένια γραμμή.

Όταν ολοκληρωθούν, το DMRC θα έχει 160 χιλιόμετρα λειτουργίας χωρίς οδηγό.

Ο Puri δήλωσε ότι πριν από την πανδημία το μετρό του Δελχί μετέφερε περίπου 6,5 εκατομμύρια επιβάτες την ημέρα. Τώρα με 100% θέσεις και επιτρέπονται μόνο 30 όρθιοι επιβάτες ανά πούλμαν, μετά τη χαλάρωση των περιορισμών για την Covid-19, είπε ότι αναμένει να αυξηθεί η επιβατική κίνηση τις επόμενες εβδομάδες.

railjournal.com

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ