2021-12-01 19:24:39
Φωτογραφία για Πρώτος ο Φώτης Κουτσαμπάρης στο ΠΣΚΕ της ΕΣΗΕΜ-Θ
Πρώτος σε ψήφους στο ψηφοδέλτιο του Πρωτοβάθμιου Συμβουλίου Καταστατικού Ελέγχου της ΕΣΗΕΜ-Θ αναδείχτηκε ο δημοσιογράφος Φώτης Κουτσαμπάρης, κατά τις εκλογές της 30ης Νοεμβρίου, και αναλαμβάνει την προεδρεία του συγκεκριμένου οργάνου του σωματείου.

Ο διακεκριμένος δημοσιογράφος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε διατελέσει δις Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, επέστρεψε δυναμικά στον συνδικαλιστικό χώρο, υποσχόμενος να συμβάλλει στην επιτυχή μετάβαση στη νέα εποχή που διαγράφεται για την Ένωση, με τις αλλαγές στο καταστατικό και τη λειτουργία των οργάνων, οι οποίες εφαρμόζονται για πρώτη φορά.

Σε ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε το πρωί στα μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ ο Φώτης Κουτσαμπάρης, αφού ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, υπόσχεται "να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης και να εργαστώ για την υπεράσπιση των επαγγελματικών και ηθικών αρχών μας και για κάθε δράση προάσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων".

Ο Φώτης Κουτσαμπάρης ως ειδικευμένος δημοσιογράφος σε θέματα μεταφορών συνέβαλε σημαντικά στην προβολή των προβλημάτων στον σιδηρόδρομο.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στα καθήκοντα του!

 sidirodromikanea.blogspot.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ