2021-12-08 21:37:02
Φωτογραφία για Απίστευτη προσφορά σε βελγικά τρένα για τα Χριστούγεννα: Τι σκαρφίστηκαν για την πράσινη μετακίνηση
Η βελγική εταιρεία SNCB προσφέρει δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για όλη την περίοδο των γιορτών. Στόχος οι πράσινες μετακινήσεις.

Σε μια άνευ προηγουμένου προσφορά προχώρησε η βελγική σιδηροδρομική εταιρεία SNCB, για όλη την περίοδο των γιορτών. Η πρωτοβουλία έχει στόχο να ενθαρρύνει έναν πιο οικολογικό τρόπο μετακίνησης για το διάστημα αυτό, σύμφωνα με τους Brussels Times.

Πρόκειται για το λεγόμενο Duo Ticket, με το οποίο για σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα -από εχθές 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 9 Ιανουαρίου του 2022- δύο επιβάτες θα μπορούν να μετακινηθούν με τρένο έναντι της τιμής ενός και μόνο απλού εισιτηρίου.

Η προσφορά ισχύει είτε για μονή διαδρομή είτε μεθ’ επιστροφής, στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση. Επισημαίνεται πως και οι δύο επιβάτες πρέπει να βρίσκονται ταυτόχρονα στο τρένο.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου. Τα εισιτήρια διατίθενται είτε online είτε στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, ενώ η προσφορά αφορά σε όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια, δηλαδή και για τις καθημερινές και του Σαββατοκύριακου. Οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τη διαδρομή.

Με την πρωτοβουλία αυτή, εξακολουθεί να επιτρέπεται σε καθέναν επιβάτη να παίρνει μαζί του δωρεάν μέχρι και τέσσερα παιδιά κάτω των 12 ετών. Με ένα Duo Ticket δηλαδή, έως και οκτώ παιδιά μπορούν να πάρουν το τρένο δωρεάν!

sputniknews.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ