2021-12-10 15:40:08
Φωτογραφία για Βούλα Πατουλίδου για το αν θα πήγαινε στην Φάρμα : «Να αρμέξω γίδια και γελάδια, τα΄χω κάνει στο χωριό μου»

 



Η Βούλα Πατουλίδου ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» για μια χαλαρή συζήτηση με πολλά θέματα που η πρώην Ολυμπιονίκης και νυν πολιτικός αντιμετώπισε με χιούμορ.

«Δεν μου αρέσει να μεγαλώνω και για να στο πω και σαλονικιώτικα, δεν με αρέσει, γιατί κάποτε όταν εγώ είχα να συναγωνιστώ κάποιους άλλους πολιτικούς που μπορούσαν να κάνουν τα πάντα, εγώ έλεγα θα κάνω αυτό που δεν μπορούν. Πήγαιναν στην εξέδρα από τη σκάλα εγώ πηδούσα από πάνω. Το έκανα την τελευταία φορά και ήταν λίγο σόου, μόνο ο εγωισμός με έσωσε» είπε χαρακτηριστικά.

«Συμβιβάζεσαι, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς» συμπλήρωσε.

«Δεν μου αρέσει η εικόνα του, γιατί ο Παναγιώτης ήταν στην πολιτική και με ζορίζει λίγο η εικόνα του. Η επιλογή είναι δική του. Μπορεί να γεμίζει μια καθημερινότητα που η δημοσιότητα του λείπει πολύ. Μαζί του κι εμείς» είπε σχολιάζοντας την παρουσία Ψωμιάδη στη «Φάρμα».

«Μου έχει γίνει πρόταση παλιά αλλά δεν κάνω εγώ για αυτά. Και να αρμέξω γίδια και γελάδια, τα΄χω κάνει στο χωριό μου αυτά… τώρα έχω φτιάξει τα νυχάκια μου, άσ’ το, δεν θέλω!» ανέφερε χαριτολογώντας για τις προτάσεις που έχει δεχτεί για ριάλιτι.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ