2021-12-12 23:58:48
Φωτογραφία για Ο Νίκος Ανδρουλάκης νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και δείχνουν σαρωτική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα που ανακοίνωσε στις 20:45 η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος, τού δίνουν ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.

Συγκεκριμένα στο 70,4% της ενσωμάτωσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 68,42% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 31,58% των ψήφων

Στην Αττική, όπου είναι ο μεγαλύτερος αριθμός των ψηφοφόρων, η ενσωμάτωση των ψήφων είναι στο 54,4%, με τον Νίκο Ανδρουλάκη να προηγείται με 64,48% έναντι 35,52% του Γιώργου Παπανδρέου.

Ψήφισαν συνολικά 206.196, εκ των οποίων οι 204.662 ήταν στην Ελλάδα και οι υπόλοιποι στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Ορχομενό και την Ερέτρια από την ΕΔΕΚΑΠ γιατί δεν ακολουθήθηκαν οι οδηγίες που είχε δώσει. 


Ο Νίκος Ανδρουλάκης επικρατεί στις περισσότερες περιφέρειες του πρώην πρωθυπουργού ενώ αναμένεται να προβεί και στην πρώτη του δήλωση ως νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ. 

Ο Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο η ΕΡΤ, ο Γιώργος Παπανδρέου τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη.

 Οι κύριοι Ανδρουλάκης και Παπανδρέου συμφώνησαν να προχωρήσει η παράταξη ενωμένη και να μεγαλώσει ώστε να πρωταγωνιστήσει στο πολιτικό σκηνικό
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ