2022-01-02 18:00:05
Φωτογραφία για Δεν παραχωρεί τον Μπα ο Ολυμπιακός



Ο Ουσεϊνού Μπα έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο της Σεντ Ετιέν. Μετά την εμπειρία την οποία είχαν στη γαλλική ομάδα, με την προσθήκη στο ρόστερ τους, του Παπέ Σισέ, το ενδιαφέρον για τον Μπα έχει χτυπήσει… κόκκινο. Στη Σεντ Ετιέν θεωρούν ότι ο Μπα μπορεί να βοηθήσει την άμυνα της ομάδας, όπως το έκανε και ο Σισέ πέρυσι, κρατώντας τους "στεφανουά" στην κατηγορία εντέλει.

Η ουραγός του γαλλικού πρωταθλήματος δεν διάγει μία καλή σεζόν και με την προσθήκη του Ουσεϊνού Μπα στην άμυνα θεωρεί πως μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση. Στη Γαλλία επιμένουν να ανακινούν το θέμα, τονίζοντας πως η Σεντ Ετιέν κάνει τα πάντα, για να πάρει τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Με τη μορφή δανεισμού και ενδεχομένως μια οψιόν αγοράς. Θυμόμαστε όλοι πως η αντίστοιχη περίπτωση του Σισέ, πέρυσι, δεν προχώρησε σε αγορά. Κάτι που εντέλει βγήκε σε καλό για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει εδώ τον Σισέ και απολαμβάνει τα όσα εκείνος προσφέρει, μέσα στο γήπεδο. Για τον Μπα, πάντως, ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να το συζητά
. Ελλείψει και του Σισέ, αλλά και εν μέσω προσπάθειας από τον Μανωλά, να πιάσει το 100% και να μπει στη δράση όσο πιο άμεσα γίνεται, ο Μπα λογίζεται για βασικός. Μαζί με τον Σωκράτη θα παίξουν στα σέντερ μπακ. Αποτέλεσμα αυτού είναι, τούτη την ώρα, ο Ολυμπιακός να μην προτίθεται να παραχωρήσει τον Μπα. Ειδικά με τη μορφή δανεισμού. Ο Ολυμπιακός έχει ο ίδιος ανάγκες στην άμυνα και αυτές θα κοιτάξει πρώτα να καλύψει. Το θέμα μπορεί να συντηρείται από… Γαλλία μεριά, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει, στην παρούσα φάση.

Πηγή: gavros.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ