2022-01-19 16:20:08
Φωτογραφία για Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όλος ο Τύπος ανήκε στο MEGA»

 



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διηγήθηκε στον αέρα του Alpha και στην εκπομπή "Super Κατερίνα" πώς ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του Big Brother στο... παρά ένα της σεζόν.

Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι άνθρωποι του MEGA τότε, δηλαδή ο Πέτρος Μπούτος και η Έλενα Κατραβά, του είχαν κάνει πρόταση να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι για να το παρουσιάσει αλλά αρνήθηκε επειδή είχε δώσει τον λόγο του στον Μίνωα Κυριακού και δεν ήθελε να κάνει πίσω. Επίσης τόνισε πως ο ΑΝΤ1 τότε ερχόταν τρίτος κατά σειρά στη διεκδίκηση του Big Brother μετά το MEGA αλλά και ένα ακόμα κανάλι.

Παράλληλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: "Τότε οι δυο τους έφυγαν τσαντισμένοι από το ραντεβού. [...] Και κάνει στροφή ο δαιμόνιος Κυριακού και το παίρνει τελευταία στιγμή. Οπότε, όλος ο Τύπος, που ο περισσότερος ανήκε στο MEGA, σύσσωμος κατακεραυνώνει το Big Brother. Και κάνει και λίγο πίσω ο ΑΝΤ1, οπότε έφαγα εγώ το... ξύλο. Οπότε Big Brother = Ανδρέας Μικρούτσικος. Το πρωτοσέλιδο τότε της πιο έγκυρης εφημερίδας τότε του συγκροτήματος του MEGA έλεγε: "Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του Big Brother". Πρωτοσέλιδο, την επόμενη μέρα".



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ