2022-01-20 17:40:09
Φωτογραφία για MEGA Stories: Εκδικητικές ιστορίες πορνογραφίας

Ιστορίες σεξ που εκκινούν από ένα «αθώο» ερωτικό παιχνίδι και καταλήγουν σε ιστορίες τρόμου, πόνου και εξευτελισμού για τις γυναίκες που πέφτουν θύματα της εκδικητικής πορνογραφίας ή αλλιώς της χειρότερης μορφής σεξουαλικής κακοποίησης μέσω της εικόνας.

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στις 23:50, το MEGA STORIES και η Δώρα Αναγνωστοπούλου φιλοξενούν τέσσερις γενναίες γυναίκες οι οποίες αφήνουν στην άκρη τον εφιάλτη τους και αφηγούνται τις τραυματικές τους ιστορίες με περίσσιο θάρρος.

Τι ένιωσε η Ελένη όταν πληροφορήθηκε την ύπαρξη των γυμνών φωτογραφιών της στον «αφρό» του διαδικτύου από τον πρώην σύντροφό της; Πώς διαχειρίστηκε η Ειρήνη τις απειλές των διαδικτυακών ηδονοβλεψιών που την προσέγγισαν έχοντας την δει γυμνή σε σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου; Τι έσωσε την Αρετή από την αυτοκτονία μη αντέχοντας την ντροπή από την κακοποίηση και την διαπόμπευσή της όταν διέρρευσαν οι φωτογραφίες της από τον κακοποιητή της; Γιατί η Μαρία νιώθει τόσο θυμό για την ελληνική κοινωνία που δεν αγκαλιάζει τα θύματα την στιγμή που οι δράστες της εκδικητικής πορνογραφίας συνεχίζουν να ζουν ανενόχλητοι την ζωή τους;

Στην εκπομπή παρεμβαίνουν ακόμη ο Ηλίας Γκιώνης, ο ακτιβιστής που πρωταγωνίστησε στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου φέρνοντάς την στο προσκήνιο, περιγράφοντας στην Δώρα Αναγνωστοπούλου πώς ξεκίνησαν όλα. Ακόμη, οι δικηγόροι Μαρία Αποστολάκη και Σοφία Κατσούλα εξηγούν πόσο ανυπεράσπιστα νιώθουν τα θύματα τέτοιων πράξεων ελλείψει ενός νομοθετικού πλαισίου ικανού να τα προστατεύσει αποτελεσματικά ενώ ο Γιώργος Νάκος από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μιλά για το οδυνηρό ψυχολογικό αποτύπωμα που βαραίνει τα θύματα της εκδικητικής πορνογραφίας. Ο προγραμματιστής Θοδωρής Βορύλλας μοιράζεται την δική του  ιστορία «εμπλοκής» με γυναίκες που εκτέθηκαν, χωρίς την θέλησή τους στο διαδίκτυο, όταν αποφάσισε να τις προστατέψει με τον δικό του τρόπο.

Σε έναν κόσμο που τα ψηφιακά τέρατα τρέφονται από την σιωπή, την ντροπή και των φόβο, οι τολμηρές γυναίκες που μιλούν στο MEGA STORIES και την Δώρα Αναγνωστοπούλου σπάνε την σιωπή τους, ξεχνούν την ντροπή τους και ξορκίζουν τον φόβο τους. Για πάντα.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ