2022-01-24 09:20:08
Φωτογραφία για Κατερίνα Ζαρίφη: «Η Ζωή Λάσκαρη ήταν αυτή που με επέλεξε για την πρώτη μου παράσταση»...

 



Η Κατερίνα Ζαρίφη φέτος ανεβαίνει στη σκηνή παρουσιάζοντας τον ξεκαρδιστικό μονόλογο «Cavewoman» της Εμα Πίρσον.

«Αυτός ο ρόλος είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει στη ζωή μου. Γιατί είναι μια αναμέτρηση με τον εαυτό μου, καθώς επί μία ώρα είμαι μόνη πάνω στη σκηνή και παίζω με τον κόσμο. Εχω πάρα πολύ τρακ», εξομολογήθηκε στο «Secret».

Εχοντας βιώσει τον κορονοϊό ποικιλοτρόπως, καθώς έχει νοσήσει δύο φορές από την έναρξη της πανδημίας, ξεκινάει με μεγάλη ορμή τπ νέα αυτή παράσταση, καθώς, όπως λέει, δεν θέλει να γίνει αρρωστοφοβική. «Την έχω μηδενίσει την πίστα. Τα έχω πάθει όλα. Η πρώτη ήταν πριν από ενάμιση χρόνο, ανεμβολίαστη, και η δεύτερη, πριν από λίγες ημέρες, εμβολιασμένη. Και αποφάσισα στο εξής να μην αφήσω αυτό το πράγμα να με πάει άλλο πίσω. Η πρώτη νόσησή μου ήταν αρκετά δύσκολη. Είχα πυρετό και άλλα συμπτώματα. Τώρα, που ήμουν εμβολιασμένη, ήμουν σχεδόν ασυμπτωματική».

Η «Cavewoman» δεν είναι μια παράσταση καταγγελτική απέναντι στους άνδρες. Μέσα από οκτώ διαφορετικούς ρόλους που καλείται να παρουσιάσει, από έναν παπά μέχρι μια γυναίκα σε παράνοια, το συμπέρασμα είναι η αγάπη και το πώς αυτή είναι το κλειδί για να μπορέσεις να βρεις ισορροπία με τον εαυτό σου. «Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς οι γυναίκες απέναντι στο σύμπαν είναι μια συνωμοσία - συνεργασία, ώστε γυναίκες - άντρες να είμαστε μαζί», ανέφερε. Είναι κατά βάση «ραδιοφωνατζού», όπως η ίδια αρέσκεται να λέει, ενώ οι συνεργασίες της στην τηλεόραση την έκαναν γνωστή στο ευρύ κοινό.

Με το θέατρο ξεκίνησε να ασχολείται πριν από περίπου έξι χρόνια, έπειτα από προτροπή της Ζωής Λάσκαρη το καλοκαίρι που έμελλε να είναι το τελευταίο της σπουδαίας πρωταγωνίστριας. «Από παλιά μου έλεγαν κάποιοι να σκεφτώ την υποκριτική, αλλά και εγώ η ίδια το σκεφτόμουν από μικρή. Ξεκίνησα, όμως, με τη δημοσιογραφία. Η Ζωή Λάσκαρη ήταν αυτή που με επέλεξε για την πρώτη μου παράσταση το καλοκαίρι εκείνο, το τελευταίο της. Μου είχε πει: "Ελα στο θέατρο, θα είσαι πολύ καλή". Μου έδωσε έναν ρόλο στο έργο "Δουλειές με φούντες", που ανέβηκε τελικά από την κόρη της, Μαρία Ελένη. Δεν πρόλαβε να με δει να παίζω και μου στοίχισε αυτό. Μετά με είδαν ο Μιχάλης Ρέππας-και ο Θανάσης Παπαθανασίου και από τότε γίναμε αυτοκόλλητοι. Ηταν όνειρο για μένα να παίξω σε έργο τους. Για να μπορέσω να παίξω στο θέατρο, μου είπαν "κόψε όλο αυτό που κάνεις στην τηλεόραση, γιατί στο θέατρο φαίνεται υπερβολή". Μου ζήτησαν να το απογυμνώσω, ώστε να βγάλω θεατρικό λόγο. Μου έμαθαν βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνω».

Στο μέλλον, θέλει πολύ να παίξει και κάτι δραματικό, είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Να ξεδιπλώσει όλες τις πλευρές της. «Γιατί ως άνθρωπος είμαι κατά βάση αρκετά σκοτεινή με πολύ φωτεινή διάθεση. Εχω αρκετά σκοτάδια, οπότε θα ήθελα να το κάνω. Γενικά, στο θέατρο δεν θέλω να είμαι μια guest παρουσία. Θέλω να μείνω και να αποδείξω ότι το αγαπώ και το έχω πάρει σοβαρά», αποκάλυψε.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ