2022-01-25 15:20:10
Φωτογραφία για Στην τελική ευθεία το «Masked singer»

 



Όπως όλα δείχνουν ο Σάκης Ρούβας έχει δώσει τα χέρια με τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση στο επόμενο τηλεοπτικό πρόγραμμα που θα βγάλει στον αέρα ο σταθμός. Το πρωί της Δευτέρας ο Γρηγόρης Μελάς μίλησε ζωντανά στη "Super Κατερίνα" δίνοντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το επόμενο βήμα του Σάκη Ρουβά στον ΣΚΑΙ.

Όπως ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος 99% ο Σάκης Ρουβάς θα είναι το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το "Masked Singer" που θα βγάλει στον αέρα το β' μισό της σεζόν το κανάλι του Φαλήρου. Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Μελάς υπογράμμισε: "99% θα είναι. Έχουν δώσει τα χέρια, έχουν συμφωνήσει αλλά δεν έχουν ακόμα υπογράψει. Ωστόσο έπεσε η υπογραφή με ένα πολύ σημαντικό στέλεχος της καλλιτεχνικής αγοράς που θα αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση. Αναφέρομαι στον Κωνσταντίνο Ρήγο".

Όσον αφορά τους διαγωνιζόμενους δήλωσε: "16 θα είναι οι διαγωνιζόμενοι, τους αναζητούν κι έχουν κάνει επαφές με πολλούς τραγουδιστές και όχι μόνο. Δεν θα είναι μόνο τραγουδιστές. Θα είναι και κάποια πρόσωπα γενικότερα από τη show biz αλλά που έχουν σχέση με το πεντάγραμμο".

yupiii.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ