2022-01-26 19:20:07
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Λιάγκας διάδοχος του Γιώργου Παπαδάκη;



Σε έναν διαφορετικό ρόλο είδαμε χθες και σήμερα τον Γιώργο Λιάγκα, αφού ο παρουσιαστής πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Παπαδάκη και ανέλαβε το τιμόνι της έκτακτης ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1. 

Η αλήθεια είναι ότι στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια είναι γνωστή η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα να «αποσχιστεί» από την ψυχαγωγία και να επιστρέψει στην ενημέρωση, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά και στο κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα πολλοί χαρακτήρισαν το σημερινό ως «πρόβα τζενεράλε», για την στιγμή που ο Γιώργος Παπαδάκης θα αποφασίσει να αφήσει την τηλεόραση και το «Καλημέρα Ελλάδα». 



Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται ότι κέρδισε το στοίχημα της ενημέρωσης, τόσο σε επίπεδο τηλεθέασης (η εκπομπή έφτασε μέχρι και το 20,6%), όσο και σε επίπεδο εντυπώσεων, με τα σχόλια στο twitter να είναι διθυραμβικά. Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα tweets που γράφτηκαν:



Η πρωινή ενημέρωση ταιριάζει γάντι στο Λιάγκα πάντως, πολύ καλύτερος από πολλούς "σοβαρούς" δημοσιογράφους. #Λιαγκας #καλημεραελλαδα #toprwino #ant1tv

— Giannis_Manios (@Giannis_Manios) January 26, 2022

Ότι θα 'χειροκροτούσα' τον Λιαγκα για τον τρόπο που κάνει τη δουλειά του.. Ποιος θα μου το λεγε?Έχω πάθει σοκ...#Λιαγκας #ant1tv #τι_ψηφισατε_ρε_μαλακες #ΤΨΡΜ #χιονοπτωση

— paximadas (@paximadas1) January 26, 2022

Ότι θα συμφωνούσα με τον #Λιαγκας δεν το περίμενα!!!! #ToPrwino πόνεσε η ψυχή μου με την κα Κωνσταντίνα

tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ