2022-02-09 08:50:00
Φωτογραφία για Veuve Cliquot «Solaire Journey»: Ένα ταξίδι επικής πολυτέλειας με το Orient-Express γεμάτο σαμπάνια
Με αφορμή τον εορτασμό των 250 ετών από την ίδρυσή της, η σαμπάνια Veuve Cliquot συνεργάστηκε με την Belmond για να σχεδιάσει ένα εξαιρετικό ταξίδι με το θρυλικό τρένο Venice Simplon-Orient-Express. Οι επιβάτες θα ταξιδέψουν από τη Γαλλία στην Ιταλία μέσα σε ένα περιβάλλον επικής πολυτέλειας και φυσικά άφθονη σαμπάνια.

Η μόνη ίσως καλύτερη εμπειρία από ένα πολυτελές ταξίδι με ένα θρυλικό τρένο σαν το Orient-Express, είναι ένα πολυτελές ταξίδι με το Orient Express που διοργανώνεται από μια επίσης θρυλική σαμπάνια σαν τη Veuve Cliquot.

Για να γιορτάσει την 250ή επέτειό της, η Veuve Cliquot συνεργάστηκε με την Belmond -ομόσταυλη εταιρεία στον όμιλο LVMH- για να επιμεληθεί μια εξαιρετική εμπειρία στο Venice Simplon-Orient-Express για τους γνώστες της σαμπάνιας.

Εμπνευσμένο από την εμβληματική κίτρινη ετικέτα της Veuve, το διήμερο «Solaire Journey», ή «ταξίδι γύρω από τον ήλιο» όπως το αποκαλεί ο οίκος, θα μεταφέρει τους επισκέπτες από τη Γαλλία στην Ιταλία μέσα σε ατμόσφαιρα απόλυτης πολυτέλειας, συνοδεία με την καλύτερη Brut και Haute κουζίνα, μαζί με κορυφαία ξενοδοχεία και εκπληκτικά τοπία.


«Η εμπειρία του Venice Simplon-Orient-Express οδηγεί τους επιβάτες σε μια καθηλωτική βόλτα εξερευνώντας τον τρόπο ζωής και το πολιτιστικό αποτύπωμα του οίκου Veuve Clicquot, για τον εορτασμό των 250 χρόνων», δήλωσε ο CEO της Veuve Clicquot, Jean-Marc Gallot, στο Robb Report.

Εικόνα

Η εμπειρία ξεκινά με την ανατολή του ηλίου στο σπίτι του Veuve Clicquot στη Ρεμς της Γαλλίας. Ήταν εδώ που ο οίκος ξεκίνησε για πρώτη φορά να φτιάχνει σαμπάνια το 1772, λίγο πριν πάρει τα ηνία η Madame Clicquot και μετατρέψει το Veuve στο brand που είναι σήμερα. Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν ένα καθηλωτικό μεσημεριανό γεύμα και θα δοκιμάσουν μια σειρά από πολυπόθητα cuvées στο Veuve Clicquot Crayeres με τον επικεφαλής του κελαριού Didier Mariotti, πριν επιβιβαστούν στο τρένο.

Εικόνα

Οι πλούσιες σε δεξιοτεχνία καμπίνες της αμαξοστοιχίας θυμίζουν την κομψότητα μιας περασμένης εποχής. Μπορείτε να επιλέξετε μια άνετη καμπίνα με δύο μονά κρεβάτια, να κάνετε αναβάθμιση σε μια αποκλειστική καμπίνα σουίτα ή να κλείσετε μία από τις έξι grand suites που διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο.

Εικόνα

Για εκείνους που θα κάνουν κράτηση για μία από τις σουίτες, υπάρχει το δέλεαρ της προσφοράς ενός εορταστικού πρωινού στο βαγόνι της τραπεζαρίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού καθώς και μιας διανυκτέρευσης στο Hôtel du Marc του Veuve Clicquot στη Ρεμς πριν από την αναχώρηση.

Εικόνα

Καθώς το τρένο ακολουθεί τη διαδρομή αποστολής των πρώτων φιαλών Veuve, οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων από τον διάσημο Γάλλο σεφ Jean Imbert, πριν ξεδιψάσουν με ένα ποτήρι σαμπάνιας—ή δύο ή τρία— σε έναν λαμπερό σουαρέ στο Bar Car 3674. Το επόμενο πρωί, το τρένο θα περάσει από τις Άλπεις και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν την ανατολή του ηλίου από τις καμπίνες τους ή να απολαύσουν το φως στο σταθμό του Ίνσμπρουκ.

Κατά την άφιξή στη Βενετία, έχει προγραμματιστεί μεταφορά με πλοίο στο Belmond's Hotel Cipriani στο νησί Giudecca για μια διανυκτέρευση. Το ταξίδι θα κορυφωθεί με το event «Sunset», που τιμά την solaire art de vivre του Veuve.

Εικόνα

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε αυτή την ευκαιρία να τιμήσουμε την επέτειό μας και να παρουσιάσουμε την εμβληματική σαμπάνια μας με την απόλυτη κομψότητα, εμπνευσμένη από το τολμηρό και αισιόδοξο πνεύμα της Madame Clicquot», πρόσθεσε ο Gallot.

Εικόνα

Το «Solaire Journey» θα πραγματοποιηθεί στις 5-7 Ιουνίου και μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια εδώ. Οι τιμές για δύο άτομα ξεκινούν από περίπου 16.753 δολάρια για μια διπλή καμπίνα, 28.373 δολάρια για μια καμπίνα σουίτα και 58.103 δολάρια για μια grand suite.

insider.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγκουιλέκια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγκουιλέκια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ