2022-02-15 19:40:10
Φωτογραφία για Αποκαλυπτικό: Στο MEGA ο Μανούσος Μανουσάκης;



Ο Μανούσος Μανουσάκης είναι ένα από τα πιο περιζήτητα τηλεοπτικά πρόσωπα, αφού με την κάθε του δουλειά καταφέρνει να κερδίσει την αγάπη των τηλεθεατών. Έτσι, μετά την φετινή συνεργασία του με την ΕΡΤ για την δημιουργία μίνι σειρών βασισμένων σε διηγήματα Ελλήνων συγγραφέων, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται σε συζητήσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα. 

Και μπορεί να είχε γίνει γνωστό ότι τον διεκδικούν δύο κανάλια, η ΕΡΤ και το Open, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του tvnea υπάρχει και ένας τρίτος τηλεοπτικός σταθμός που μπήκε πρόσφατα στην κούρσα της διεκδίκησης. Ο λόγος για το Mega, το οποίο θα συνεχίσει να επενδύει στην μυθοπλασία και την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα λοιπόν στις νέες σειρές που ετοιμάζουν, τα στελέχη του μεγάλου καναλιού πιστεύουν ότι υπάρχει χώρος και για μία νέα σειρά εποχής με την υπογραφή του Μανούσου Μανουσάκη. Μάλιστα, έχει ήδη γίνει και μία κρούση στον γνωστό δημιουργό, προκειμένου να διερευνηθεί μία πιθανή συνεργασία. 

Και μπορεί οι συζητήσεις με το Open να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, ωστόσο δεν αποκλείεται να γίνει τελικά η ανατροπή και να δούμε τον Μανούσο Μανουσάκη στο Mega, αφού το κανάλι έχει αποδείξει ότι μπορεί να στηρίξει παραγωγές υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τηλεθέασης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ