2022-02-18 15:40:08
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο πάνω από μένα, δεν είναι πάνελ»

 



Με αφορμή ένα άρθρο γνώμης που αφορούσε την εκπομπή Super Κατερίνα και την παρουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου σε αυτή, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο από τους συνεργάτες της και είπε κάποια πράγματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Τι ανέφερε η παρουσιάστρια και ποια απάντηση έδωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Πιο χαρακτηριστικά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε, «ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν είναι πάνελ στην εκπομπή. Είναι πιο πάνω από όλους μας και από εμένα. Διάβασα μια κριτική που με στεναχώρησε λίγο. Δεν ειπώθηκε κάτι αρνητικό στο συγκεκριμένο κείμενο, αντιθέτως. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει τον σεβασμό όλων μας. Είναι τιμή μας που τον έχουμε εδώ ως πρώτο σχολιαστή. Μακάρι και εγώ να μπορώ σε λίγα χρόνια να είμαι σε μια εκπομπή και να βοηθάω. Όχι να παρουσιάζω αλλά να συμβουλεύω και να δίνω το δικό μου στοιχείο. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ». 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο στην συνέχεια λέγοντας πως: «ήταν μια πρόκληση να ανταπεξέλθω βιολογικοσωματικοιδεολογικά. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό σε προσωπικό επίπεδο». Στην συνεχεία συνέχισε λέγοντας πως ο λόγος που αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε να είναι μέρος της συγκεκριμένης εκπομπής, είναι γιατί του φερθήκαν όλοι, παραγωγή, παρουσιάστρια και συνεργάτες εξαιρετικά.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον συνεργάτη της, Ανδρέα Μικρούτσικο λέγοντας του στο τέλος «Σ’ Αγαπάω πολύ να το ξέρεις». 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ