2022-02-24 09:58:48
Φωτογραφία για DIY Διακοσμητικοί Χαρταετοί
DIY Διακοσμητικά τοίχου Χαρταετοί 

Πολύ όμορφα και πολύ απλά στην κατασκευή τους διακοσμητικά τοίχου με μορφή χαρταετού για διακόσμηση παιδικών δωματιών και όχι μόνο, αφού ανάλογα με το ύφασμα και τις λεπτομέρειες που θα χρησιμοποιήσετε υφασμάτινοι χαρταετοί αυτής της μορφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν επιτοίχια διακοσμητικά και σε άλλους χώρους τους σπιτιού, σε υπνοδωμάτια, την είσοδο, το χωλ κλπ. 

Για το κεντρικό μέρος της κατασκευής θα χρειαστείτε μόνο λεπτό βαμβακερό ύφασμα κομμένο σε σχήμα ρόμβου και δύο λεπτά ξερά κλαδάκια από οποιοδήποτε δέντρο. 

Αν δεν έχετε την δυνατότητα να το γαζώσετε στριφώστε στην άκρη το ύφασμα με μια απλή κόλλα.

Με χοντρή κλωστή ή σπάγγο ράψτε - στερεώστε τα ξύλα πάνω στο ύφασμα, με τρόπο που αυτό να μην είναι απολύτως τεντωμένο σε όλα τα σημεία.  

Για να δημιουργήσετε την ουρά του χαρταετού χρησιμοποιείστε σπάγγο ή χοντρό νήμα που πάνω του θα δέσετε υφασμάτινα κουρελάκια ή και θα κρεμάσετε όποιου είδους μικρά διακοσμητικά στοιχεία προτιμάτε, από ξύλο, μέταλλο, ύφασμα ή χαρτί. 


Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι θέμα επιλογής, ανάλογα με τον χώρο που θα τους τοποθετήσετε, αν και το λευκό σε συνδυασμό με σκουρόχρωμο ξύλο δίνει ένα πολύ καλαίσθητο αποτέλεσμα και μπορεί να συνδυαστεί με διακοσμητικά στοιχεία κάθε χρώματα στην ουρά του χαρταετού, ενώ ακόμη πιο εντυπωσιακή όψη θα αποκτήσουν αν τους συνδυάσετε με μια γιρλάντα φωτάκια led. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

79ideas.org

instagram.com/jamjustyna/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ