2022-05-13 01:14:00
Φωτογραφία για 50+ Διακοσμητικοί συνδυασμοί σε Λευκό-Μπεζ-Καφέ
Από το σκούρο σοκολατί, έως το φυσικό χρώμα του ξύλου και από το μπεζ της άμμου ως το απολύτως λευκό. Διαχρονικός και "αλάνθαστος" συνδυασμός για διακοσμήσεις εσωτερικού χώρου που χωρίς δυσκολία θα τον προσαρμόσετε σε κάθε διακοσμητικό ύφος, από το πλέον αυστηρό έως το ιδιαίτερα ανάλαφρο-μοντέρνο, ενώ αποτελεί το αγαπημένο "πάντρεμα" του ρουστίκ και του νεοκλασσικού στυλ.  

Η μεγαλύτερη ευκολία του είναι ότι είτε τα σκουρόχρωμα καφέ είτε τα ανοιχτά μπεζ-λευκά στοιχεία του μπορούν να αποτελέσουν οι μεγάλες επιφάνειες του δαπέδου ή των επίπλων και σε εσάς μένει να συμπληρώσετε το σύνολο με υφάσματα και διακοσμητικά αντικείμενο, ανάλογα με το πόσο έντονη χρωματικά ή πιο διακριτική επιθυμείτε την συνολική όψη ενός χώρου. 

Όλοι οι τόνοι του μπλε, πράσινου, πορτοκαλί, κίτρινου είναι ιδανικές επιλογές για να "σπάσετε" την διχρωμία,  ενώ είναι ο κατ΄εξοχήν κατάλληλος χρωματικός συνδυασμός για να διακοσμήσετε με κάθε μορφής ξύλινα ή ψάθινα έπιπλα/αντικείμενα που το φυσικό τους χρώμα θα λειτουργήσει σαν έντονη χρωματική παρέμβαση και μαζί με μερικές ακόμη διακοσμητικές λεπτομέρειες θα σας επιτρέψουν εύκολα να μετατρέψετε το σύνολο σε απολύτως χειμωνιάτικο ή εντελώς καλοκαιρινό. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ