2022-03-02 13:30:07
Φωτογραφία για Μαρία Αντωνά: «Ο Άρης μου είπε ότι δεν έχει αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή του»...



Τη Μαρία Αντωνά υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

H λαμπερή παρουσιάστρια έκανε μία αναδρομή στα επαγγελματικά της βήματα από dj και ραδιοφωνική παραγωγός στη  Θεσσαλονίκη,  μέχρι τα τηλεοπτικά πλατό της Αθήνας.

Αναφέρθηκε στη στήριξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή ενώ μόνο καλά είχε να πει και για τη συνεργασία της με την Αντελίνα Βαρθακούρη για την οποία έδωσε και ένα αποκλειστικό…. ότι πια δεν είναι ξανθιά!

Φυσικά, τη συζήτηση μονοπώλησε το Survivor καθώς ο αγαπημένος της, Άρης Σοϊλέδης διαγωνίζεται φέτος στον Άγιο Δομίνικο.

Είχε δεχτεί και η ίδια πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης αλλά στο τέλος δεν πήγε. Γιατί;

«Εγώ έλεγα να πάει ο Άρης στο Survivor. Είχαμε κάνει μία συζήτηση μήπως να πάμε μαζί αλλά η δική μου περίπτωση δεν προχώρησε, αν με έπαιρναν θα πήγαινα» δήλωσε.

Περήφανη δήλωσε για την πορεία του στο παιχνίδι και τον παρακολουθεί ανελλιπώς.

Αποκάλυψε ακόμη ότι ο αγαπημένος της «χτύπησε» τατουάζ το πρόσωπό της στο μπράτσο του μόλις στα δύο χρόνια του δεσμού τους.

«Ο Άρης έκανε πριν από δύο χρόνια τατουάζ το πρόσωπό μου στο χέρι του. Όταν είδα το τατουάζ  λίγο τρόμαξα. Μου είπε ότι δεν θέλω να σε αγχώνει αυτό το έκανα επειδή δεν έχω αγαπήσει ποτέ ξανά έτσι στη ζωή μου, οτιδήποτε και αν συμβεί μεταξύ μας, θέλω να σου αποδείξω ότι αυτό θα το έχω πάντα πάνω μου. Έχουμε κάνει ακόμα ένα μαζί στο ίδιο σημείο με τα αρχικά μας».

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα στη σχέση τους και εάν δεν υπήρχε ο κορονοϊός θα είχαν ήδη παντρευτεί.

Η Μαρία Αντωνά περιέγραψε στη συνέχεια τη μαγική πρόταση γάμου που της έκανε ο εκλεκτός της καρδιάς της.

«Μου έκανε πρόταση, έμεινα άφωνη. Δεν χρειάστηκε να πω το “ναι”, το ένιωσα. Ήταν να γίνει στο εξωτερικό αλλά τελικά λόγω συνθηκών οργάνωσε ένα boat event κοντά στο ΣΕΦ που δήθεν πήγαμε να μιλήσουμε κάτι φίλους αλλά εγώ τα είχα καταλάβει όλα. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ