2022-03-08 19:42:44
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν βγαίνει η εκπομπή της Μαλέσκου



Εκτός αέρα θα μείνει για ακόμη μια εβδομάδα η εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά αυτή τη φορά δεν φταίει η επικαιρότητα, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν και να γράψουν παρασυρμένοι από την περίοδο που βιώνουμε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Η αλήθεια είναι διαφορετική και δυστυχώς έρχεται να μας θυμίσει ότι ο κορονοϊός είναι εδώ. Κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η εκπομπή Love It του ΣΚΑΙ με την Ιωάννα Μαλέσκου νοσεί γι’ αυτό και για μια εβδομάδα δε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, δίνοντας τη θέση της στην ενημέρωση και συγκεκριμένα στο δίδυμο Ντσούνος και Κούτρας, δηλαδή στους επονομαζόμενους “Αταίριαστους”.

Εμείς φυσικά να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στις επάλξεις από τη στιγμή μάλιστα που το κανάλι του Νέου Φαλήρου είχε ήδη αποφασίσει από την προηγούμενη εβδομάδα να επιστρέψει στην κανονικότητα του προγράμματος με μόνη εξαίρεση των ώρα έναρξης του “Σήμερα” που βγαίνει πλέον στον αέρα στις 05.00, αλλά και τις μεταμεσονύκτιες ενημερωτικές εκπομπές που κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές μετά το τέλος του “Survivor”.

youfly.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ