2022-03-10 14:38:50
Φωτογραφία για 18 Καναπέδες με Ριγέ διακοσμητικά Μαξιλάρια
Διακοσμήστε τον καναπέ σας με ...ρίγες

Τα Ριγέ μοτίβα είναι, γενικά, ένας εύκολος τρόπος για πετυχημένους χρωματικούς συνδυασμούς στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και ειδικά στο σαλόνι - καθιστικό μερικά ριγέ μαξιλάρια μπορούν πραγματικά όχι μόνο να αλλάξουν την όψη του καναπέ αλλά να προσθέσουν στο σύνολο του χώρου έντονες ή πιο ήπιες χρωματικές αντιθέσεις ανάλογα με τις αποχρώσεις και το σχέδιο ριγέ που θα επιλέξετε. 

Η χρήση μιας από τις βασικές αποχρώσεις του ριγέ και σε μερικά μονόχρωμα μαξιλάρια, όπως στο συγκεκριμένο σαλόνι του κίτρινου-μουσταρδί, είναι ο πιο απλός τρόπος για απόλυτα πετυχημένους συνδυασμούς. 



Σε σαλόνια - καθιστικά που στις μεγάλες επιφάνειες τοίχων, δαπέδου, καναπέ κλπ επικρατεί το λευκό, με μερικά ριγέ μαξιλάρια σε έντονες αποχρώσεις ταιριαστές με τα υπόλοιπα υφασμάτινα στοιχεία στον χώρο πχ χαλί, κουρτίνες μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύχρωμο σύνολο, πολύ ευέλικτο σε αλλαγές, αφού η εικόνα του χώρου αλλάζει εντελώς αν διαφοροποιήσετε μόνο τα υφάσματα.  


Ο συνδυασμός στις αποχρώσεις και τα μοτίβα των μαξιλαριών του καναπέ με τα αντίστοιχα του χαλιού είναι επίσης μια ...αλάνθαστη διακοσμητική συνταγή. 

Σε σαλόνια που επικρατεί γενικά μια διχρωμία, όπως στο συγκεκριμένο το λευκό-μπεζ και οι αποχρώσεις του ξύλου, με μερικά ριγέ μαξιλάρια και κάποια μικρά διακοσμητικά αντικείμενα μπορείτε να προσθέσετε όποιο τρίτο χρώμα προτιμάτε, δημιουργώντας ένα πιο "ζωντανό" χρωματικό σύνολο. 

Σε χώρους διακοσμημένους σε κλασσικό ύφος προτιμήστε τα πιο "διακριτικά" μοτίβα με μικρές ρίγες, ειδικά αν ο αριθμός των διακοσμητικών μαξιλαριών στους καναπέδες είναι μεγάλος. 

Η χρήση του ίδιου ριγέ σχεδίου εκτός από τα μαξιλάρια και σε ένα ακόμη στοιχείο όπως πχ ένα σκαμπώ, μια κουρτίνα κλπ. θα δημιουργήσει ένα πραγματικά καλαίσθητο και ταιριαστό σύνολο. 

Τα μοτίβα με φαρδιές ρίγες είναι ιδανικά για συνδυασμούς με μονόχρωμα μαξιλάρια στους ίδιους ή παρεμφερείς τόνους για να δημιουργήσετε ένα πιο "ενδιαφέρον" σύνολο χρωματικά, ειδικά σε σαλόνια που κυριαρχούν οι διχρωμίες και οι απαλές - φυσικές αποχρώσεις. 

Ακόμη και ένα μόνο ριγέ μαξιλάρι σε έντονες αποχρώσεις, που μπορεί να συνδυάζεται όχι με αυτές που συνολικά επικρατούν αλλά με ένα χρώμα που επίσης υπάρχει σε λιγοστά στοιχεία ενός χώρου, όπως στο συγκεριμένο καθιστικό το σκαμπώ και ο πίνακας, είναι αρκετό για να δημιουργήσει μια πετυχημένη αντίθεση σε χώρους που επικρατεί μια γενική διχρωμία.

  

Τα μοτίβα με κόκκινες και μπλε ρίγες σε διακοσμητικά μαξιλάρια είναι από τους πιο απλούς τρόπους για να προσθέσετε στον χώρο ...ναυτική, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. 

Γενικά τα ριγέ μαξιλάρια σε μπλε-λευκό είναι ιδανικά για καλοκαιρινές διακοσμήσεις τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ