2022-03-16 08:09:53
Φωτογραφία για 20 Σαλόνια με τυρκουάζ καναπέ

 



Το μπλε, γενικά, είναι από τα πιο καλαίσθητες επιλογές σαν χρώμα για καναπέδες και ειδικά η έντονη τυρκουάζ απόχρωσή του προσφέρεται για πραγματικά πολύ ξεχωριστές διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων. 

Φωτεινός, απόλυτα ταιριαστός με φυσικές αποχρώσεις,  με το χρώμα του ξύλου αλλά και με όλη την γκάμα των ζεστών χρωμάτων ένας τυρκουάζ καναπές ανάλογα με τον σχεδιασμό του μπορεί  να χρησιμοποιηθεί σε σαλόνια διαμορφωμένα τόσο σε κλασσικό-ρουστίκ, σκανδιναβικό, ethnic, boho ή και εντελώς μοντέρνο ύφος. 

Τα βελούρ υφάσματα είναι τα πλέον ιδανικά για να αναδειχθεί πλήρως ένας τυρκουάζ καναπές, ενώ και η καπιτονέ υφή στα καθίσματα - μαξιλάρια επίσης ταιριάζει ιδιαίτερα. 

Η χρωματική ένταση του τυρκουάζ είναι τέτοια που ένας καναπές στην συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να "σταθεί" ακόμη και σαν το μοναδικό στοιχείο αυτού του χρώματος σε ένα σαλόνι διαμορφωμένο σε λευκό-μπεζ-καφέ και γενικά neutral αποχρώσεις. 

Και τα ασπρόμαυρα στοιχεία είναι απόλυτα ταιριαστά με το τυρκουάζ, ενώ ειδικά σε χώρους χωρίς άλλες έντονες αποχρώσεις χρωματικές αντιθέσεις μπορούν να προστεθούν και μόνο με την χρήση διακοσμητικών μαξιλαριών σε μονόχρωμα ή εμπριμέ μοτίβα ζεστών και φυσικών χρωμάτων. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ