2022-03-16 16:37:09
Φωτογραφία για H νέα ξένη σειρά που κάνει πρεμιέρα στο STARΜε μια νέα ξένη σειρά ενισχύει το πρόγραμμά του στην prime time ζώνη το STAR από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού της Κάτω Κηφισιάς "Ο Συνήγορος" έρχεται στο ανανεωμένο του πρόγραμμα από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στη 01:00, αμέσως μετά το επεισόδιο του MasterChef 2022.

H σειρά αστυνομικού μυστηρίου κορεατικής παραγωγής 2017, θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια και έχει προβληθεί στην Τουρκία, τη Ρωσία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, το Μπρουνέι, την Ινδονησία, την Καμπότζη, τις Φιλιππίνες, τη Σρι Λάνκα, την Γκάνα, το Αζερμπαϊτζάν.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Από το Γραφείο 605 της Κεντρικής Εισαγγελίας της Σεούλ, όπου εργαζόταν 24 ώρες το 24ωρο, με ένα ανοιγοκλείσιμο των ματιών, ανακαλύπτει ότι έχει γίνει ο κρατούμενος 3866! Από αφοσιωμένος οικογενειάρχης, ξυπνάει αδίστακτος δολοφόνος! Ένας παθιασμένος υπερασπιστής του Νόμου κατηγορείται για τη δολοφονία της γυναίκας και της 6χρονης κόρης του! Ένας άντρας, που έχει χάσει τη μνήμη της πιο σημαντικής στιγμής στη ζωή του! Έτσι ξεκινά η ιστορία μας.

Αρχικά φαίνεται σαν μια περίπτωση προσωρινής απώλειας μνήμης, που ενεργοποιήθηκε ως μηχανισμός αυτοάμυνας ή ως απελπισμένη προσπάθεια να επιστρέψει στις χαρούμενες μέρες, πριν από το τραγικό συμβάν. Και ο ίδιος παραδίνεται στη μοίρα του, αποδεχόμενος, σχεδόν με ανακούφιση, τη θανατική ποινή. Η φωνή της καρδιάς του όμως φωνάζει πως είναι αθώος!

Όμως, μετά από μια σειρά ανατροπών, τα κρυμμένα κομμάτια του σχολαστικά δημιουργημένου παζλ της ενοχής του, ενώνονται και η μεγάλη εικόνα εμφανίζεται σιγά – σιγά. Ωστόσο, καμία παράσταση δεν τελειώνει μέχρι να πέσει η αυλαία.Ένα δυνατό, έντονο ανθρώπινο δράμα αρχίζει. Πρέπει να βρει τον πραγματικό δολοφόνο, που σκότωσε τη γυναίκα του! Πρέπει να πάρει πίσω τη χαμένη κόρη του! Πρέπει να επιβιώσει! Θα καταφέρει να θυμηθεί την αλήθεια και να αποκαταστήσει το όνομά του;Ένα μήνυμα ελπίδας και νίκης σε έναν κόσμο με θλιβερό παρόν και αβέβαιο μέλλον. Ακόμα και όταν φαίνεται ότι η ζωή μας πνίγει σε αφόρητο σημείο, υπάρχει πάντα ελπίδα, αν είμαστε πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε και να κατακτήσουμε την απόγνωση.Γρήγοροι ρυθμοί σε μια καλά δομημένη δραματική σειρά αστυνομικού μυστηρίου, που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.Η σειρά προβλήθηκε στην Κορέα από τον Ιανουάριο έως τον Μάρτιο του 2017 και σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας σε μεγάλες τηλεοπτικές διοργανώσεις βραβεία ως "Καλύτερη σειρά της χρονιάς" και "Καλύτερη δραματική σειρά" αλλά και για την καθηλωτική, όπως χαρακτηρίστηκε από τον Τύπο της χώρας, ερμηνεία του πρωταγωνιστή, Τζι Σουνγκ.

ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Παρκ Τζουνγκ – Γου (Τζι Σουνγκ)

Ο Παρκ Τζουνγκ – Γου είναι Εισαγγελέας στην Κεντρική Εισαγγελία της Σεούλ, στο τμήμα που είναι υπεύθυνο για τα σοβαρά εγκλήματα. Δεν δείχνει έλεος ενάντια στο έγκλημα και πάντα ακολουθεί πιστά τους κανόνες. Υποστηρίζει τη θανατική ποινή ως νόμιμο και δίκαιο μέρος του Νόμου και πιστεύει ότι είναι η μόνη τιμωρία για ασυγχώρητα εγκλήματα. Αν και είναι σκληρός και αυστηρός στη δουλειά του, όταν επιστρέφει σπίτι του μεταμορφώνεται εντελώς σε έναν γλυκό οικογενειάρχη. Είναι ο άντρας εκείνος, που όταν επιστρέφει αργά το βράδυ από τη δουλειά, απλώνει τα πλυμένα ρούχα και χαζεύει με λατρεία την κόρη του, που κοιμάται. Πώς θα μπορούσε αυτός ο άντρας να σκοτώσει την οικογένειά του και με τόσο συγκεκριμένα στοιχεία, που αποδεικνύουν το έγκλημά του;

Σο Ουν – Χιέ (Κουόν Γιου Ρι)

Η Σο Ουν – Χιέ είναι δικηγόρος και πιστεύει στη δύναμη της δικαιοσύνης. Αν και έχει μια ζεστή καρδιά και έναν δυνατό λόγο, χαρακτηρίζεται ως "ταραχοποιός", που πολεμά με τον εισαγγελέα και τους δικαστές με λάθος τρόπο. Παλεύει με όλη της τη δύναμη, αλλά κάθε φορά χάνει. Ο εισαγγελέας Παρκ Τζουνγκ – Γου της λέει ότι αυτό συμβαίνει γιατί πάντα αναλαμβάνει καταδικασμένες υποθέσεις. Ο πατέρας της ήταν ένας φτωχός δικηγόρος, που πάντα βρισκόταν στο πλευρό των μη προνομιούχων. Πολέμησε για ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα περισσότερο στα χέρια τους. Πάντα της έλεγε ότι ο Νόμος δεν είναι πάντα δίκαιος και ότι έπρεπε να παλέψει και να αγωνιστεί για να απονεμηθεί δικαιοσύνη. Στο μυαλό της, δικηγόρος είναι κάποιος που φέρνει χαμόγελα στους πελάτες, που είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Έτσι, όταν ο εισαγγελέας Παρκ Τζουνγκ – Γου κατηγορείται για τη δολοφονία της οικογένειάς του και όλοι του γυρίζουν την πλάτη τους, εκείνη τον προσεγγίζει. Πλέον δεν έχει μπροστά της έναν ισχυρό εισαγγελέα αλλά έναν αξιολύπητο άντρα, που κατηγορείται ότι είναι δολοφόνος και έχει χάσει την οικογένειά του, τη μνήμη του αλλά και κάθε ελπίδα

Κανγκ Τζουν – Χιουκ (Ο Τσανγκ – Σοκ)

Ο Κανγκ Τζουν-Χιούκ είναι φίλος από τα χρόνια της νομικής σχολής και συνάδελφος εισαγγελέας του Παρκ Τζουνγκ – Γου. Ήταν πάντα καλύτεροι φίλοι μέχρι τη στιγμή, που η νεαρή Γιούν Τζι-Σου, τον απορρίπτει και αργότερα παντρεύεται τον Παρκ Τζουνγκ – Γου. Από τότε πάντα ζήλευε την ευτυχισμένη οικογένεια του καλύτερου φίλου του. Αρχικά όταν αναλαμβάνει την υπόθεση δολοφονίας της Γιούν Τζι-Σου, δεν μπορεί να το πιστέψει και ο ίδιος, αλλά συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση όχι ως φίλος αλλά ως εισαγγελέας, που χειρίζεται έναν κατηγορούμενο. Όλες οι αποδείξεις καταδεικνύουν τον Παρκ Τζουνγκ – Γου ως δολοφόνο. Υπάρχει μόνο μία απόδειξη, που αποδεικνύει ότι είναι αθώος. Ωστόσο, δεν αρκεί για να τον σώσει από τη θανατική ποινή.

Ο εισαγγελέας Παρκ Τζουνγκ – Γου, ξυπνάει περιτριγυρισμένος από άνδρες που δεν γνωρίζει σε ένα κελί φυλακής! Την προηγούμενη μέρα είχε γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης του μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο. Ποιοι είναι όλοι αυτοί και γιατί βρίσκεται εκεί, είναι οι σκέψεις, που βασανίζουν το μυαλό του αλλά δεν έχει καμία απάντηση, μόνο σκοτάδι. Εν τω μεταξύ, ο Τσα Σουν – Χο αναζητά τον δίδυμο αδελφό του Τσα Μιν – Χο για να τον ανακρίνει σχετικά με έναν φόνο...Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ