2022-03-21 13:20:05
Φωτογραφία για Σχεδόν οριστικό: Μετακόμιση του Γιώργου Λιάγκα στην απογευματινή ζώνη;

 



Ήταν σκέψη και φαίνεται πως γίνεται πράξη. Ο ΑΝΤ1 είναι πολύ κοντά στην οριστική απόφαση να «σπάσει» το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά και να δημιουργήσει δύο εκπομπές. Ο πρώτος να παρουσιάζει ένα infotainment πρόγραμμα με θέματα επικαιρότητας, συεντεύξεις και spicy lifestyle θέματα (αυτό που προσπάθησε στον ΣΚΑΙ, αλλά του έβαλαν «φρένο» ως προς την ενημερωτική δοσολογία) και η δεύτερη ένα κλασικό γυναικείο μαγκαζίνο με ζώδια, μαγειρική, εμπορικά,gossip και ίσως κάποιες συνεντεύξεις με πιο κοινωνικό περιεχόμενο).. 

Η ανατροπή έρχεται στις ζώνες προβολής. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν δέχεται να τελειώνει στις 09.00 το πρωί, που σημαίνει ότι η Φαίη Σκορδά θα παραμείνει κανονικά στο «Το Πρωινό» στη ζώνη 10.00-13.00. Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα, αρχίζει να γίνεται όλο και πιο έντονο το σενάριο πως θα πάρει θέση στο απογευματινό slot 16.00-18.00 που αυτή τη στιγμή ο ΑΝΤ1 έχει κενό. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και το «Χαμογέλα και πάλι», οι δύο παρουσιαστές έχουν ήδη αρχίσει να μοιράζουν συνεργάτες. Ενδεικτικά, ο Τάσος Τεριάκης έχει «κλειδώσει» πως θα ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα. 

Ο φόβος του ΑΝΤ1

Όπως η άφιξη του Γιώργου Λιάγκα στο «Το Πρωινό» έφερε την ενδυνάμωση, έτσι και η αποχώρησή του μπορεί να φέρει την αποδυνάμωση. Για αυτό το λόγο η Φαίη Σκορδά θα πρέπει (με τη βοήθεια του καναλιού) να κάνει έξυπνη επιλογή συνεργατών και να ποντάρει πολύ στα δυνατά αποκλειστικά. 

Το ερωτηματικό στον προγραμματισμό

Αν υποθέσουμε ότι ο Λιάγκας «κλειδώνει» στο 16.00-18.00, κάτι δεν χωράει...«Εκατομμυριούχος», «5χ5», δελτίο ειδήσεων και «Ράδιο Αρβύλα» από τις 18.00 μέχρι τις 21.00..Περισσεύει μία ώρα...

Εκτός και αν ο «Εκατομμυριούχος» πάει στο slot 21.00-22.00 ή προς Σαββατοκύριακο...



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ